דו"ח דוח חניה לא מוצדק - עזרתכם ועצתכם

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
שלום ותודה מראש
קיבלתי דוח חניה לפני כשבוע על "עבירה" שנעשתה לפני כ5 חודשים...
הסיפור הוא שחניתי ברחוב אהלי יוסף בתחילת השביל שעולה לחניה שליד זול ובגדול, ולטענת הדוח חניתי בשטח המוגדר צומת או בתוך 12 מטר אליו
הסיבות שאני לא רוצה לשלם
א. כולם חונים שם ככה (לא שזו סיבה לפטור מדוח, אבל אולי זה מראה שיש אמת לטענות שלהלן)
ב. בתמונה עצמה המצולמת לא רואים שום עבירה, דהיינו לא רואים צומת רואים רק רכב חונה וחלקו לא צמוד לגדר...
ג. הוא רשם בדוח כתובת עלי הכהן 9 שזה כמה רחובות למעלה יותר ושם באמת זה צומת וגם אי אפשר לחנות שם כ"כ באמצע הכביש...
ד. ע"פ הנראה בתקנות התעבורה יש החרגה של המושג צומת כאשר מדובר בדרך המביאה לחניה או לחצרים או למפעל, המקום בו חניתי עונה לשלושת ההחרגות יש שם גם מפעלים גם חניה וגם חצר בניין... ואם כן בכלל לא חניתי ב"צומת"

כעת שאלתי מה הדרך הפשוטה לפתור את התשלום בצורה הקלה והמהירה
האם לערער ונראה שיש כאן כמה סיבות מוצדקות
אלא שקראתי איפשהוא (לפחות לגבי הטעות בכתובת) שאם אערער הם פשוט יתקנו את הכתובת... ולכן עדיף להישפט לחכות במשפט שיקריאו את העבירה ואחרי ההקראה אי אפשר לתקן, ואז לטעון שזה לא בכתובת הזו בכלל
אלא שאין לי כח להישפט...

האם יש לכם נסיון דומה או עיצה מה לעשות
או שיש מישהו בעיריה שפותר דברים כאלה?

הדוח על סך 250 שח

אם יש צורך אעלה תמונות של המקום (ושל המקום השגוי) ושל הדוח...

זמר אלוף

משתמש פעיל
שלום ותודה מראש
הסיפור הוא שחניתי ברחוב אהלי יוסף בתחילת השביל שעולה לחניה שליד זול ובגדול, ולטענת הדוח חניתי בשטח המוגדר צומת או בתוך 12 מטר אליו
הסיבות שאני לא רוצה לשלם
א. כולם חונים שם ככה (לא שזו סיבה לפטור מדוח, אבל אולי זה מראה שיש אמת לטענות שלהלן)
ב. בתמונה עצמה המצולמת לא רואים שום עבירה, דהיינו לא רואים צומת רואים רק רכב חונה וחלקו לא צמוד לגדר...
ג. הוא רשם בדוח כתובת עלי הכהן 9 שזה כמה רחובות למעלה יותר ושם באמת זה צומת וגם אי אפשר לחנות שם כ"כ באמצע הכביש...
ד. ע"פ הנראה בתקנות התעבורה יש החרגה של המושג צומת כאשר מדובר בדרך המביאה לחניה או לחצרים או למפעל, המקום בו חניתי עונה לשלושת ההחרגות יש שם גם מפעלים גם חניה וגם חצר בניין... ואם כן בכלל לא חניתי ב"צומת"

אלא שקראתי איפשהוא (לפחות לגבי הטעות בכתובת) שאם אערער הם פשוט יתקנו את הכתובת... ולכן עדיף להישפט לחכות במשפט שיקריאו את העבירה ואחרי ההקראה אי אפשר לתקן, ואז לטעון שזה לא בכתובת הזו בכלל
אלא שאין לי כח להישפט...

הדוח על סך 250 שח

לדעתי תנסה לערער,
אם תצליח, מצויין... ואם לא, מקסימום ישאר הדוח כמו בהתחלה...

Esti designs

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
כמה שידוע לי אם לא כתוב את הכתובת המדויקת בדוח זה עילה לביטולו
היה משהו שהעלה מדריך לביטול דוח [לא הצלחתי למצוא כרגע] והיה כתוב שם גם את זה אבל זה מופיע בעוד אתרים

אני וביתי

משתמש מקצוען
שלום ותודה מראש
הסיבות שאני לא רוצה לשלם

אלא שאין לי כח להישפט...

הדוח על סך 250 שח

מקום שגוי זה סיבה טובה כניסה לחניה זה צריך בירור לכתוב אפשר ודאי.
יש אדום לבן? יש שילוט?

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
לא לבזבז אנרגיות,
להגיש ערעור באתר העיריה.
תוך כמה ימים מקבלים תשובה שהדוח בוטל.
אם לא ילך - להגיש בקשה להישפט.
תקבלו אישור שהבקשה התקבלה.
אבל לעולם לא תקבלו מועד דיון ובזה אפשר להגיד ז"ל על הדוח.
מניסיון.

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
לא לבזבז אנרגיות,
להגיש ערעור באתר העיריה.
תוך כמה ימים מקבלים תשובה שהדוח בוטל.
אם לא ילך - להגיש בקשה להישפט.
תקבלו אישור שהבקשה התקבלה.
אבל לעולם לא תקבלו מועד דיון ובזה אפשר להגיד ז"ל על הדוח.
מניסיון.
מה שאני חושש שאחרי הדחיית ערעור יתקנו את הכתובת

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
נכנסתי שוב לבדוק באתר העירייה ועדיין ממתין לבדיקת האגף. חצי שנה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה