דגים דג פורל

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מחפשת מתכון מוצלח לדג פורל
תודה מראש
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
הפורל דומה מאד לסלמון
(רק עם הרבה פחות שומן)
לכן כל מתכון שמתאים לסלמון הולך מצוין עם פורל.

על הדרך, קחי מתכון אחד שניסיתי גם עם סלמון וגם עם פורל והיה מעולה

המתכון של השף ישראל אהרוני

נתח דג גדול שלם או פרוס

3 כפות שמן זית
כף חרדל דיז'ון חלק
2 כפות דבש
2 כפות מיץ לימון
1 כף רוטב סויה
לערבב לתערובת חלקה
לסדר לצד הדג חצאי עגבניות שרי,
למרוח את הרוטב על הסלמון ועל העגבניות
לפזר מעט עלי טימין, מלח ופלפל ומעט מאד שבבי צ'ילי חריף

להכניס לתנור שחומם מראש בחום 220 מעלות
לאפות כרבע שעה עד עשרים דקות.

בהצלחה!

במקום טימין שמתי בסיליקום
 

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
אכן דומה לסלומון ולטעמי אפילו טעים יותר
ולכן אין צורך כמעט להתפצקן איתו

אני לוקחת כוס ח"פ ממלאה בשמן עד המחצית ומוסיפה מלח, שום כתוש, פלפל שחור ועשבי תיבול כדוגמת בזיליקום פטרוזייה ואורגנו
מושחת את הדג מבפנים ומבחוץ ולתנור :)
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הפורל דומה מאד לסלמון
(רק עם הרבה פחות שומן)
לכן כל מתכון שמתאים לסלמון הולך מצוין עם פורל.

על הדרך, קחי מתכון אחד שניסיתי גם עם סלמון וגם עם פורל והיה מעולה

המתכון של השף ישראל אהרוני

נתח דג גדול שלם או פרוס

3 כפות שמן זית
כף חרדל דיז'ון חלק
2 כפות דבש
2 כפות מיץ לימון
1 כף רוטב סויה
לערבב לתערובת חלקה
לסדר לצד הדג חצאי עגבניות שרי,
למרוח את הרוטב על הסלמון ועל העגבניות
לפזר מעט עלי טימין, מלח ופלפל ומעט מאד שבבי צ'ילי חריף

להכניס לתנור שחומם מראש בחום 220 מעלות
לאפות כרבע שעה עד עשרים דקות.

בהצלחה!

במקום טימין שמתי בסיליקום
תורה רבה נראה מתכון מוצלח
נראה לך אם הוריד את החרדל זה יהיה עדיין בסדר (בגלל ר"ה)
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אכן דומה לסלומון ולטעמי אפילו טעים יותר
ולכן אין צורך כמעט להתפצקן איתו

אני לוקחת כוס ח"פ ממלאה בשמן עד המחצית ומוסיפה מלח, שום כתוש, פלפל שחור ועשבי תיבול כדוגמת בזיליקום פטרוזייה ואורגנו
מושחת את הדג מבפנים ומבחוץ ולתנור :)

כמה זמן את אופה?
פעם ראשונה שמכינה את הדג הזה
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
@נר ריחני,
מאמינה שכבר הסתדרת, לא הייתי פה,
בכ"א תשובות, גם למען האחרות.

א. לא נורא אם תשמיטי חרדל (על אף שלא הבנתי מה הבעיה איתו בר"ה? הוא לא חמוץ. אבל עזבי, לא ניכנס פה לדיון)
ב. זמן האפיה של פורל, כמו הסלמון הוא קצר - רבע שעה מקסימום 20 דקות, אח"כ הוא מתחיל להתייבש
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
@נר ריחני,
מאמינה שכבר הסתדרת, לא הייתי פה,
בכ"א תשובות, גם למען האחרות.

א. לא נורא אם תשמיטי חרדל (על אף שלא הבנתי מה הבעיה איתו בר"ה? הוא לא חמוץ. אבל עזבי, לא ניכנס פה לדיון)
ב. זמן האפיה של פורל, כמו הסלמון הוא קצר - רבע שעה מקסימום 20 דקות, אח"כ הוא מתחיל להתייבש
צודקת לגבי החרדל בהתחלה היה ברור לי שלא ואח"כ כבר היה מאוחר...
לגבי המתכון רק קצת שינתי הורדתי את החרדל והרוטב סויה ובמקום שמתי שום
יצא מיוחד ממש תודה על המתכון
 

ממלמלת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
מישהי בעבר פירסמה פה מתכון לרוטב תחמיץ לסלמון, עם מיונז, שום ושמיר
הוא מטורףףף על פורל, עם שקדים פרוסים מעל וכמה דקות בתנור. להתלקק
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ב'

ט בַּמֶּה יְזַכֶּה נַּעַר אֶת אָרְחוֹ לִשְׁמֹר כִּדְבָרֶךָ:י בְּכָל לִבִּי דְרַשְׁתִּיךָ אַל תַּשְׁגֵּנִי מִמִּצְוֹתֶיךָ:יא בְּלִבִּי צָפַנְתִּי אִמְרָתֶךָ לְמַעַן לֹא אֶחֱטָא לָךְ:יב בָּרוּךְ אַתָּה יְהוָה לַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:יג בִּשְׂפָתַי סִפַּרְתִּי כֹּל מִשְׁפְּטֵי פִיךָ:יד בְּדֶרֶךְ עֵדְוֹתֶיךָ שַׂשְׂתִּי כְּעַל כָּל הוֹן:טו בְּפִקֻּדֶיךָ אָשִׂיחָה וְאַבִּיטָה אֹרְחֹתֶיךָ:טז בְּחֻקֹּתֶיךָ אֶשְׁתַּעֲשָׁע לֹא אֶשְׁכַּח דְּבָרֶךָ:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה