אני רוצה לשתף אתכם בדגים עסיסיים שאני מכינה כל שבוע בלי לוותר
את המתכון קיבלתי מגיסתי המדהימה אושרת שאותו היא קיבלה מאמא שלה הגב' יפה אדרי- הקרדיט להן!!!
מצרכים:
2 מנות דג סלמון
גמבה
עגבניה
שום
שמן
כוסברה
תבלינים:
פפריקה
כורכום
מלח
הוראות הכנה:
חותכים את הירקות לקוביות או פרוסות (אני אוהבת קוביות קטנות זה יוצר מעין רוטב סמיך)
שמים את פרוסות הדג במחבת (אש בינונית)
מפזרים את הירקות מעל
ומוסיפים: חצי כוס מים
כפית פפריקה
כפית כורכום
מלח
(אני מערבבת יחד בכוס ושופכת מעל)
מחכים שהמים במחבת יגמרו מנמיכה את האש
שמה את הכוסברה
ומוסיפים: חצי כוס שמן
כפית פפריקה
נותנים 7 דקות להתבשל שלא יגמר הרוטב
וזהו יש לכם דגים טעימים!!
לכבוד שבת קודש!!
שבת שלום!
את המתכון קיבלתי מגיסתי המדהימה אושרת שאותו היא קיבלה מאמא שלה הגב' יפה אדרי- הקרדיט להן!!!
מצרכים:
2 מנות דג סלמון
גמבה
עגבניה
שום
שמן
כוסברה
תבלינים:
פפריקה
כורכום
מלח
הוראות הכנה:
חותכים את הירקות לקוביות או פרוסות (אני אוהבת קוביות קטנות זה יוצר מעין רוטב סמיך)
שמים את פרוסות הדג במחבת (אש בינונית)
מפזרים את הירקות מעל
ומוסיפים: חצי כוס מים
כפית פפריקה
כפית כורכום
מלח
(אני מערבבת יחד בכוס ושופכת מעל)
מחכים שהמים במחבת יגמרו מנמיכה את האש
שמה את הכוסברה
ומוסיפים: חצי כוס שמן
כפית פפריקה
נותנים 7 דקות להתבשל שלא יגמר הרוטב
וזהו יש לכם דגים טעימים!!
לכבוד שבת קודש!!
שבת שלום!