גרפיקאית למילוי מקום.....- מהצד השלישי

ngraphic

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אי"ה אני יוצאת לחופשת לידה ומחפשים ממלאת מקום. פירסמנו במקומון מסוים והגיעו מס' גרפיקאיות לראיון עבודה.
מדובר על עבודה בתחום עיצוב אלבומים דיגיטליים. לפני כשנה כהתחלתי לעבוד איתם, הגעתי עם נסיום בתוכנות הגרפיקה והם לימדו אותי את הDG לעיצוב אלבומים.
כמובן שזו תוכנה שלא כל אחת יודעת אלא רק מי שמתעסקת בתחום ולכן סביר להניח שמי שתגיע לעבוד לא תכיר את התוכנה ולכן אצטרך ללמד אותה.
עד כאן הכל טוב ויפה.

מכירים את המילה פרוטקציה?? (אולי יש כאלה שיותר מדי טוב...)

היום הגיע ל"ראיון" עבודה חברה קרובה של אשת הבוס. שאלתי אותה עם יש לה ידע בתוכנות הגרפיקה, היא ענתה בשלילה. ואז העזתי לשאול אם היא יודעת ל"התעסק" במחשב, היא אמרה לי : מלמעלה. (ז"א שאפילו העתק, הדבק היא לא יודעת....).

וכאן אני צריכה את העזרה שלכם: לפי איך שאני מכירה את הבוס שלי, אצטרך לשבת וללמד אותה את הפוטושופ (שלי עצמי עלה קורסי הגרפיקה קרוב ל-15 אלף).

:confused:האם יש לי את הזכות לסרב לבוס שלי בטענה שהוא לא זה שלימד אותי את הפוטושופ ולי יש את הזכויות לגבי הידע בתוכנה זו?:confused:

evart

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
את יכולה לתת לה סקירה קצרה אם יש לה קליטה טובה ..יופי!
ואם לא אז תסבירי לבוס שלך שאי אפשר ללמוד תוכנה כמו פוטושופ בזמן קצרקצר צריך הרבה תרגול
ואת לא יכולה להסביר לה את מה שלקח לך המון זמן ללמוד בזמן הקצר שיש לכם.
לדעתי זה חוצפה לבקש שתלמדי מישהי חסרת רקע לגמרי מילא אחת שסיימה ללמוד אבל חסר לה נסיון.

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י ngraphic;567557:
:confused:האם יש לי את הזכות לסרב לבוס שלי בטענה שהוא לא זה שלימד אותי את הפוטושופ ולי יש את הזכויות לגבי הידע בתוכנה זו?:confused:

נראה לי מטופש להשתמש בטיעון הזה.
הרבה יותר חכם להסביר לבוס שלטובת העסק ותפקודו המוצלח בזמן היעדרך
רצוי שממלאת מקומך תהיה מישהי שמתמצאת כמה שיותר בתחום הגרפיקה.

ngraphic

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לבוס שלי אין שיקולים כאלו. גם אם אוכיח לו זה לא יעזור.
הוא מחפש את אנשי הכל יכול במינימום כסף..., טענה כזו לא תשכנע אותו בהרבה!

שולמית10

משתמש רשום
אל תשקיעי יותר מדי, כי לדעתי היא בעצמה תרגיש שזה גדול עליה אם לא יודעת בכלל מחשב.

חיוכון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שולמית10;567645:
אל תשקיעי יותר מדי, כי לדעתי היא בעצמה תרגיש שזה גדול עליה אם לא יודעת בכלל מחשב.
בדיוק.
תני לה "להתבשל" לבד במיץ הזה...
ואם טיפה שכל בקדקדה, היא תבין לבד שזה לא בשבילה.
ואם היא לא תבין...
אז תני לבוס להתבשל במיץ של הפרוטקציה...

מי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם תתני לו להתקע עם ממלאת מקום דפוקה, הוא יעריך אותך יותר שתחזרי.
עזבי, תפסי ראש קטן. הסבירי לה איך עובדת התוכנה הספציפית הזו, ובזאת תסיימי את תפקידך.

אריה123

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מה אכפת לך ? אם זה מה שהוא רוצה, שיערב לו. אבל תסבירי לו שכשאת בחופשת לידה שלא יתקשר אליך כל יום לבקש ייעוץ איך עושים כל מיני דברים.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה