עזרה גרים במודיעין עילית אל תפספסו

בניהו רבלין

משתמש צעיר
עקב סגירה של עסק משחקים תתקיים מכירת חיסול במכירי הפסד ממש בגרושים ביום רביעי וחמישי בין חמש לעשר אחה"צ ברחוב יהודה הנשיא 21 בסוף השביל
נ.ב. מדובר באברך משלנו שנקלע לסיבוך כלכלי והוא ביקש ממני לפרסם

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
יש מצב שיעלו לכאן תמונות של לפחות חלק מהמשחקים עבור אלו שגרים מחוץ למ. עילית והמכירה מעניינת אותם?
אם כן - תודה גדולה מאד!

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אפשר באישי טלפון של המוכר? לא צריכה תמונות, די לי ברשימה שמית.

תודה רבה!

בימבמבום

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי

בימבמבום

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אשמח גם לקבל רשימה שמית...

פרידא

משתמש מקצוען
איזה קטע! לא שמתי לב ליום...
תודה!
אבל בלי קשר. איפה זה סוף השביל?? זה לא כזה ברור איפה המכירה.

בניהו רבלין

משתמש צעיר
מצטער שלא הגבתי פשוט לא הייתי ליד המחשב המכירה לפי מה שהבנתי תיהיה בקראוון שנמצא בסוף השביל

בניהו רבלין

משתמש צעיר
המכירה תתקיים גם היום עד עשר בלילה יש מלא דברים שווים למשל קניתי שם גליל טפט בחמש עשר שקלים ורמי בעשרים וחמש טאקי עלה לי עשרה שקלים קניתי פרסים בשווי של מאתיים שקלים בעשרים שקל

YRN

משתמש מקצוען
קניתי מטריות ילדים בחמישה שקלים

שוקולד חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מאיפה היו לכם משחקים?
הייתי הראשונה במכירה
לפני 5 ביום הראשון
היו כמה משחקי קופסא דלוחים

YRN

משתמש מקצוען
הם מוציאים כל כמה דקות עוד סחורה. גם הם עצמם לא יודעים מה עוד יש במלאי, כל אחד קונה את מה שבדיוק יש שם כשהוא נמצא.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה