דרוש מתכון גרגירי חומוס ברוטב אדום

saralulu

משתמש מקצוען
לא מחומוס קפוא אלא מחומוס מושרה, לא הכנתי אף פעם וממש אשמח למתכון טוב!
תאמת שיש לי מתכון לרוטב אדום ממש טוב אז יותר חשוב לדעת כמה זמן להשרות את החומוס ולכמה זמן לבשל והאם צריך לבשל עם מלח או שאח״כ שמעבירים לרוטב האדום זה סופג טעמים.
אשמח לכל הסבר, תודה!
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
לא מחומוס קפוא אלא מחומוס מושרה, לא הכנתי אף פעם וממש אשמח למתכון טוב!
תאמת שיש לי מתכון לרוטב אדום ממש טוב אז יותר חשוב לדעת כמה זמן להשרות את החומוס ולכמה זמן לבשל והאם צריך לבשל עם מלח או שאח״כ שמעבירים לרוטב האדום זה סופג טעמים.
אשמח לכל הסבר, תודה!
תבשיל זה דבר אחד וחומוס רך זה דבר אחר
קודם צריך לבשל את החומוס כרגיל, לפחות 12 שעות להשרות במי ברז, רצוי להחליף מים לפחות פעמיים.
אפשר להוסיף סודה לשתייה לבישול אם רוצים
מלח אסור להוסיף לבישול!
אם בסיר לחץ זה ממש מהר אם בסיר רגיל זה כמה שעות
איך יודעים שמוכן? מוציאים כמה גרגירים וכשהם קרים צובעים אותם בשתי אצבעות, אם הם הרכים מרגישים את זה באצבע.
תמיד אפשר להכין כמות גדולה יותר מהנדרש, לקרר ולהקפיא בשקיות
אפשר להוסיף כמעט לכל תבשיל ומרק.

מה שאת רוצה להכין זה תבשיל חומוס מרוקאי, על אורז זה נהדר.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה