דרוש מידע גננת שילוב במקום קלינאית תקשורת

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אז בשעה טובה ומוצלחת קיבלנו אישור לגננת שילוב השנה.
משיחה עם הגננת הרגילה היא אומרת שהיא מקבלת הנחיה מהקלינאית תקשורת שאנחנו מטופלים אצלה בתור תפקיד רשמי מהגן.
האם זה פוטר אותנו מללכת אליה?

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
לא פוטר מללכת
ההדרכות הניתנות לגננת ניתנות בהתאם לצרכים ולמה שעולה במפגשים הטיפוליים.
מעבר לכך, אין תחליף לטיפול פרטני אצל אשת מקצוע. הדרכה לא מתכללת את כל הידע המקצועי אלא ניתנת כנקודות. איך אמרה לי פעם אשת מקצוע מתחום אחד על עמיתה מתחום משיק? אני יודעת שאצלה כל משפט(!) בפגישה טיפולית מכוון למטרה מקצועית. עבודה כזו אפשרית רק אצל בעל מקצוע עם הכשרה רחבה בתחום, ולא אצל אדם מודרך מתחום מקצוע שונה.

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לא פוטר מללכת
ההדרכות הניתנות לגננת ניתנות בהתאם לצרכים ולמה שעולה במפגשים הטיפוליים.
מעבר לכך, אין תחליף לטיפול פרטני אצל אשת מקצוע. הדרכה לא מתכללת את ככל הידע המקצועי אלא ניתנת כנקודות. איך אמרה לי פעם אשת מקצוע מתחום אחד על עמיתה מתחום משיק? אני יודעת שאצלה כל משפט(!) בפגישה טיפולית מכוון למטרה מקצועית. עבודה כזו אפשרית רק אצל בעל מקצוע עם הכשרה רחבה בתחום, ולא אצל אדם מודרך מתחום מקצוע שונה.
תודה רבה!
רק מציינת שזאת אותה קלינאית תקשורת, אבל היא לא מגיעה לגן.
האמת היא שאני צריכה לברר בשביל שנה הבאה אם לגן שפה היא כן מגיעה.

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אתם מגיעים אליה פרטני? ממש כדאי לכם להמשיך בטיפול פרטני, אם בררתם וזו אשת מקצוע טובה.
הדרכה היא רק הדרכה, אין תחליף ללווי הפרטני. (כותבת מניסיון).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה