מזה הזוי לגמרי!!!היום הגיע טכנאי לתקן לשכנים מזגן, והוא התחיל להתעסק בלוח שלנו, שאלתי אותו מה הקשר אז הוא הראה לי שהלוח מחובר להם לבית...
וזה החשמל שלהם.
הייתי בהלם, מה עושים במקרה כזה?
מה שהיה אצלינוהשכנים לא שמו לב עד היום שהם לא משלמים חשבון חשמל?
אז משכיר גנבמה שהיה אצלינו
זה היה בחורים ששילמו מחיר כולל מים וחשמל והם בכלל לא ידעו שזה שהם לא משלמים חשמל
זה בזכות השכנים שלא שמים לב
והמשפחה הנ"ל לא שמה לב שהיא משלמת חשמל בסכום כפול??השכנים לא שמו לב עד היום שהם לא משלמים חשבון חשמל?
אם זה קרה בבת אחת אז כן, (5 שנים שילמו סכום X ופתאום שלמו X*2 ...)והמשפחה הנ"ל לא שמה לב שהיא משלמת חשמל בסכום כפול??
*יש אנשים שלא שמים לב
וזה לא קשור דווקא לחשמל
לפי ההיגיון הנ"לאם זה קרה בבת אחת אז כן, (5 שנים שילמו סכום X ופתאום שלמו X*2 ...)
אבל אם למשל הם הגיעו לדירה וכך היה,
הם לא אמורים לדמיין כזה דבר,
והם חשבו שזו הצריכה שלהם - היוני בהחלט....
אתה מכיר את המושג של לימוד זכות?אז משכיר גנב
(איזו הפתעה)
אז מה ההסבר?אז הוא אמר לי שחשמל לזוג יוצא בערך 100 שקל לחודש
והוא היה אדם עם ניסיון של שנים בזה(והוא הגון מעין כמוהו ואיש ישר ואני מכיר אותו גם לפני זה)
וכמובן ש100 שקל לחודש זה רחוק מהמציאות
ויוצא כפול מיזה לפחות
שהוא מנותק ולא אוחז מחירים ואומר דברים של בערךאז מה ההסבר?
בדיוק זה מה שהיה אצלינואז משכיר גנב
(איזו הפתעה)
איך הם לא שמו לב שהחשבון שלהם גבוה???השכנים לא שמו לב עד היום שהם לא משלמים חשבון חשמל?
באמת איך בדיוק ידעואיך הם לא שמו לב שהחשבון שלהם גבוה???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: