עזרה גניבת ארנק-נא להפיץ

משה מנחם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
בלב בני ברק, נכנסה אשה כ"לקוחה תמימה", חיטטה בבגדים שבקרבת הקופה, וברגע הסחת דעת של המוכרת, היא גנבה ברשעות את ארנקה המכיל מסמכים חשובים מאוד - כרטיסי אשראי וכסף רב.
אשמח לשיתוף בכל פלטפורמה אפשרית בתקווה שנוכל לזהות את הגנבת ולקבל חזרה את הארנק עם כל התכולה.
כל היודע פרטים או מזהה את הנוכלת, שיפנה בבקשה לחנות קיוטיז בבני ברק 03-6392990

<<לא קשור אלי>>

פפרר

משתמש מקצוען
מאוד מזדהה , מי לא חווה גניבות כאלה ואחרות
צריך לפרסם כל הזמן
רק היום בבוקר מישהו "לקח" את הפלאפון מהמעיל של בעלי בבית כנסת , הוא סיים את התפילה ופתאום מגלה שהפלאפון איננו
אנחנו מתקשרים בלי סוף לפלאפון ואין מענה , כמובן שחסמנו שיחות יוצאות לחו"ל
ומחר (אם לא יחזור אלינו בדרך ניסית )נחסום סופית
גם על פלאפון כשר בשווי 500 ש"ח הם לא מדלגים
תגבירו ערנות , יש ללכת עם התיק מתחת לבית השחי ולא להניח בשום מקום אפילו לא לרגע

אנוכי

משתמש מקצוען
ראיתי בי-ם שתי נסיונות גניבה (קיוס) באותו היום, ולשתיהם היה אופי דומה-
אחד ברכבת הקלה אישה שלבשה תיק גב חיטט לה מישהו בתא הקידמי - כיון שזה לא קרוב לגוף לא מרגישים, ואחרי שניה כששניים הסתכלו אחד על השני לראות אם זה משגה או משהו הוא התאדה לעומק הרכבת וירד כנראה בתחנה הקרובה, הכל במהירות חמקנית שהשאירה את כולם בהלם...
הניסיון השני היה בתחנה מרכזית בעליה לאוטובוסים היוצאים מן העיר עמדה אישה עם תיק גב ומאחוריה נעמדה אישה כאילו בתור לעלות לאוטובוס- וחיטטה בתיק העומדת לפניה- כשראתה את עיני נעוצות בה (שקלתי מה לומר) שאלה את הנהג אם מגיע לאנשהוא- וכשהשיב בשלילה הלכה ללא דבר...

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אם יש למישהו אפשרות לשלוח לי את ההסרטה הזאת
מכיון שאני עוקבת אחרי גנבת(אשה חרדית) שגנבה ממכירה מאות אלפים, נתפסה והחזירה חלק (את הצקים השמידה) והבטיחה שלא תחזור לסורה... לכן אם יש למישהו אפשרות לשלוח לי את ההסרטה הזאת, אודה לו מאוד- נא ליצור קשר באישי אתן את הכתובת מייל שלי.

גדולה מהחיים:)

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
D I G I T A L
רק היום בבוקר מישהו "לקח" את הפלאפון מהמעיל של בעלי בבית כנסת , הוא סיים את התפילה ופתאום מגלה שהפלאפון איננו
אנחנו מתקשרים בלי סוף לפלאפון ואין מענה , כמובן שחסמנו שיחות יוצאות לחו"ל
ומחר (אם לא יחזור אלינו בדרך ניסית )נחסום סופית
גם על פלאפון כשר בשווי 500 ש"ח הם לא מדלגים
אכן כדאי לכם לחסום אחרת מחר (שבת) השיחות עולות מהקומה הכשרה הרבה כסף

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה לניק ששלח לי את הסרטון.
זאת לא האישה שחיפשתי, בכ"א מכיון שחוויתי גניבות ארנק וגם מהעסק שלי נגנבו עשרות אלפים (קופה) לצערי ע"י 2 נשים חרדיות אחיות - אחת מהן נשואה לאברך!! תפסתי אותן אחרי מעקב והיה מזה עסק גדול, כל אישה שלא מתאימה לאוכולסיה של החנות מדליקה לי ישר נורות אדומות.
לא מזמן עקבתי אחרי רוסיה שהסתובבה בסייל של קידישיק היה שם צפוף בטירוף וזה בדיוק המקום הכי נוח להם לגנוב. (במקרה הספציפי הזה היא יצאה מידית מהחנות ואז הכרזתי שכל אחת תבדוק אם הארנק שלה נמצא)
ודרך אגב הכי נוח להם לגנוב זה מתיק של עגלה.

פפרר

משתמש מקצוען
אם יש למישהו אפשרות לשלוח לי את ההסרטה הזאת
מכיון שאני עוקבת אחרי גנבת(אשה חרדית) שגנבה ממכירה מאות אלפים, נתפסה והחזירה חלק (את הצקים השמידה) והבטיחה שלא תחזור לסורה... לכן אם יש למישהו אפשרות לשלוח לי את ההסרטה הזאת, אודה לו מאוד- נא ליצור קשר באישי אתן את הכתובת מייל שלי.
הלואי ויתקדם משהו , לאחותי גנבו לפני חודש בוגבו מהממת מחדר המדרגות בבני ברק

משה מנחם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
אולי זו היא?
במהלך התקופה האחרונה, התקבלו במוקד 'השומרים' דיווחים רבים אודות אישה אשר מסתובבת ברחבי בני ברק, בשעות הבוקר בפרט ומכייסת ארנקים מאזרחים שמבצעים את קניותיהם בחנויות בעיר.

הגנבת הסדרתית פעלה בעיר פעמים רבות, כאשר במקרים מסוימים הצליחה לגנוב ארנקים עם סכומי כסף גדולים. מתנדבי הארגון פעלו וביצעו מעקבים בכל התקופה האחרונה במטרה להתחקות אחר הגנבת הסדרתית.

הבוקר (ראשון) בתום מעקב ממושך שהחל בבני ברק והסתיים סמוך לביה"ח בלינסון בפ"ת, נתפסה החשודה והועברה לידי צוות השיטור העירוני. החשודה בשנות ה-50 לחייה, תובא לבית המשפט לצורך הארכת מעצרה.​

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה