עזרה גנבו לי את הפלאפון יש סיכוי להשיג אותו?

...i am

משתמש חדש
הייתי בדרך לכותל בדרך בחור חרדי בין 12 כזה לבוש שחור לבן עם ציצית בחוץ ביקש שיחה הבאתי לו בשמחה את הפלאפון וחיכיתי שיסיים הוא אמר שיכול להמשיך איתנו ואז במדרגות שם הוא סיים תשיחה הסתובבתי לקחת תפון והוא פשוט סם טיסה וברח לו לקח לי כמה דק להבין שהוא גנב תפון ולא שכח אותו אצלו חפרתי לו עד שניתק תטלפון גם האשראי והרב קו היו שם את האשראי חסמתי
זה טלפון פשוט שיואמי חצי טאצ כשר חדש האמת כואב לי הלב על התמונות והמספרים שיש לי שם...
די התייאשתי מהטלפון לא נראה לי שיש גם מה לעשות אבל מנסה

blue eagle

משתמש מקצוען
הייתי בדרך לכותל בדרך בחור חרדי בין 12 כזה לבוש שחור לבן עם ציצית בחוץ ביקש שיחה הבאתי לו בשמחה את הפלאפון וחיכיתי שיסיים הוא אמר שיכול להמשיך איתנו ואז במדרגות שם הוא סיים תשיחה הסתובבתי לקחת תפון והוא פשוט סם טיסה וברח לו לקח לי כמה דק להבין שהוא גנב תפון ולא שכח אותו אצלו חפרתי לו עד שניתק תטלפון גם האשראי והרב קו היו שם את האשראי חסמתי
זה טלפון פשוט שיואמי חצי טאצ כשר חדש האמת כואב לי הלב על התמונות והמספרים שיש לי שם...
די התייאשתי מהטלפון לא נראה לי שיש גם מה לעשות אבל מנסה
ברובע?
הכל שם מרושת מצלמות...

...i am

משתמש חדש
ברובע?
הכל שם מרושת מצלמות...
כן ברובע היה מצלמות אבל מה זה יעזור נגיד יש לי סרטון איך מדבר ובורח מה אני עושה עם זה?
אני מנסה לברר עם החברה של הפלאפון אם הוא הוציא שיחה באמת אולי אצליח לבדוק מי החבר ואיך שהוא לדבר קצת למצפון שלו בכל אופן הוא בחור חרדי זה הכי שובר אותי לא כואב לי על הפלאפון כמו על מה שיש לי שם

...i am

משתמש חדש
משטרה...
לפחות תקחי את הסרטון... שווה תמאמץ? החנויות יתנו לי ככה בלי בעיות? ואם זה מצלמות רחוב איך למי אני פונה? ונגיד השגתי תסרטון שלו איך ימצאו אותו עכשיו? לא נראה שיעניין מישהו במשטרה כולה פלאפון

...i am

משתמש חדש
אולי הבחור בכלל לא דיבר באמת. ועשה כאילו מחייג ומדבר, ובנתיים תכנן את אופן ביצוע הגניבה וההימלטות. אז לא בטוח שפירוט שיחות יעזור במקרה הזה... אבל הלוואי שכן....
אני מקווה שהוא היה טיפש ובאמת התקשר ולא שיחק אותה כי זה די קצת חוט לעלות עליו

אליהו אקספרס

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
כדאי להגיש תלונה למשטרה, יש למשטרה עצמה כמה מצלמות ברחוב הזה
(גם במדרגות של הכותל וגם ברחוב שמעל המדרגות)

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה