תודה שאת כותבת, היא גרה שם באזור אז זה ממש מיקום מצוין!אני הייתי מאד שמחה.
לאיזה גיל? ובאלה שעות?
אזור בן זכאי מוהליבר
כותבת מהרגשה שלי, ומברור בשטח כשחפשתי, לא יודעת בוודאות.תודה שאת כותבת, היא גרה שם באזור אז זה ממש מיקום מצוין!
הבנתי שבבן זכאי יש הרבה גנים פרטיים, זה לא יפול בין הכיסאות?
מה דעתך?
איך הסגנון של האוכלוסיה במוהליבר? הם לא יעדיפו יותר מעון כמו בית חלומותי שנמצא באזור?
האם את יודעת בוודאות שחסר שם גן, או שאת משערת שצריך?
לגבי מה ששאלת זה עדיין בתכנון, אבל לפי מה שנראה מדובר על2 קבוצות לגיל שנה וחצי ולגיל שנתיים+
השעות ככל הנראה מסביבות רבע לשמונה- אולי אפילו מוקדם יותר, עד אחת וחצי.
אשמח לתגובתך.
בלית ברירה נשלח למעון, אבל לגמרי מעדיפה להמנע מכך ולמצוא גן.למצוא צהרון בגיל הזה זה באמת בעיה...
אלא אם כן את מביאה את האוכל ואז זה אולי יותר מציאותי.
כנראה בשביל זה יש מעון...
מקווה בשבילך שתמצאי!
ד"א יש מעונות ממש טובים ומומלצים, כמו 'בית חלומותי' ברח' בארי פינת יצחק שדה.בלית ברירה נשלח למעון, אבל לגמרי מעדיפה להמנע מכך ולמצוא גן.
מדייקת - צריכה לילדה שמתחילה שנה בגיל שנתיים וחצי.
יש לך במקרה את הטלפון של הגן? או יותר פרטים? אשמח אם תשלחי למייל dinagibers בגימייל..יש גן בנים ברכי (ברוורמן) ברח' סעדיה גאון.(הבת של הרבנית קניבסקי ע"ה).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: