זה נכון במידה ואת מצטרפת לעוז לתמורההאם לאחר שאני עושה B.A אני לא יכולה לצבור גמולים??
ממליצה בי-ם על הישן ומעלות.- בלמידות מודרכות.ואם כבר - איפה הכי קל ללמוד??
משתלם יותר שעות מענק.כי יש החזר שכר לימוד עד כ30000 ש"ח ב3 שנים ממשרד החינוך ללימודי תואר
משתלם יותר שעות מענק.
ממליצה לגשת למקום הלימודים ופשוט לשאול ספציפית לגביך.
אני דוקא ממליצה על החדש.
אולי יותר יקרים אך הכי מנוסים.
גם לי יש דיס המלצות, הוהו.
[/QUOTE]אני דוקא ממליצה על החדש.
אם את מורה בחינוך העצמאי- עדיף קודם להוסיף גמולים.
כי יש החזר שכר לימוד עד כ30000 ש"ח ב3 שנים ממשרד החינוך ללימודי תואר.
אחרי שיש תואר כבר אין זכאות.
ההחזר למורה שיש לה 3 שנות ותק
ואם את בעוז לתמורה את לא יכולה להצטרף ללא תואר.
אז זה תלוי בנתוני מקום העבודה שלך.
אני רכזת גמולים בעלי באר ויש עכשיו מבצעים ממש שווים ניתן לעשות דרכי לכל הפרטים 0583298977 שרה.
ואם את צריכה עזרה בכל הנושאים הנ"ל את יכולה לפנות אלי בשמחה אני עובדת שם ( מזכירה ) בעלי באר ( קוק ) סמינר בירושלים ,
גרה במודיעין עילית.על השאלה האחרונה אין לי דרך לענות, כי לא כתבת באיזה אזור, ואיזה מקצוע....
בהצלחה!
אחרי שיש תואר אין זכאת למענק כי משרד החינוך לא נותן מענקים לטובת השתלמויות, אלא כדי לעשות תואר. מרכזי ההשתלמויות מדווחים עליהן כלימודים לקראת אקוויולנטי, ולכן מקבלים את המענק. מי שיש לה כבר תואר לא יכולה לקבל מענק לטובת תואר ראשון. @שרה עלי באר , אין לכם גם תואר שני אקוויולנטי שאפשר לדווח עליו למי שיש לה תואר ראשון?אחרי שיש תואר - אז למה אין זכאות?
עכשיו שאלה נוספת:
האם למורה מתחילה (בלי תקן) - הגמולים גם מעלים את המשכורת?
אני דוקא ממליצה על החדש.
לשאלה הראשונה- ראיתי שענו לך כבר.אחרי שיש תואר - אז למה אין זכאות?
עכשיו שאלה נוספת:
האם למורה מתחילה (בלי תקן) - הגמולים גם מעלים את המשכורת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: