מתארגנת קבוצה לגמולים, רק עד יום ראשון ז' שבט בשעה 10 בבוקרשמעתי שממחר (או מחרתיים) ניתן לעשות גמול אחד בשנה, זה נכון? (במקום 4 גמולים היום)
4 גמולים 1400 ש"חמה? כמה? למה?
יש מצב לרשום על תש"פ?ניתן לעשות על תשפ"א ו פ"ב
אני לא יודעתיש מצב לרשום על תש"פ?
אם יש מצביש מצב לרשום על תש"פ?
עד מתי אפשרי?בעיקרון זו הייתה החלטה של משרד החינוך שתקפה החל מה1/1/22, בפועל- מכוני ההכשרה דיברו עם משרד החינוך והסבירו להם שזה מדי מהרגע להרגע וזה לא מעשי ולכן דחו את זה בעוד קצת.
.עד מתי אפשרי?
והאם מורה שהתחילה לעבוד השנה יכולה לעשות גמולים עבור תשפ"א?
אני לא יודעת
אולי ניתן לשאול בסמינר.
אני רק מנסה לקבץ כמה - עם התחייבות מהסמינר שזה ידווח מהר
עד מתי אפשרי?
והאם מורה שהתחילה לעבוד השנה יכולה לעשות גמולים עבור תשפ"א?
בדקתי את זה, (ואין לי שום אחוזים)מה? כמה? למה?
אשמח שתכתבי לי מה המייל שלךבדקתי את זה, (ואין לי שום אחוזים)
אפשר לעשות עד ה30/1 גמולים,
הם לוקחים עכשיו במחיר מבצע 4 גמולים ב1400, (כמובן שאפשר למידות מודרכות או טלפונית בצורה קלה וחוייתית עם קורסים מדהימים, מנסיון אישי!)
אפשר להירשם על תשפ"א, תשפ"ב ויתכן שגם על תש"פ (כמובן בתנאי שזו שנה שהיו בה עובדי הוראה).
אם מעניין מישהי- שתכתוב ואני אתן לה פרטי קשר של האחראית על הגמולים שתעשה לה את הרישום.
בהצלחה.
כנראה ששם זה כך במכון שאני מדברת עליו (מוכר ומפורסם) זה עד סוף החודש הלועזי.אני קיבלתי היום הודעה מסמינר עלי באר שהם מגישים גמולים רק עד השבוע ביום רביעי
.... ג'ימייל (המייל של זו שמתעסקת עם הגמולים, רק באתי להיות לעזר כי זה באמת נראה לי הפסד כספי משמעותי לעתיד....)אשמח שתכתבי לי מה המייל שלך
תודה!
מה המייל?בדקתי את זה, (ואין לי שום אחוזים)
אפשר לעשות עד ה30/1 גמולים,
הם לוקחים עכשיו במחיר מבצע 4 גמולים ב1400, (כמובן שאפשר למידות מודרכות או טלפונית בצורה קלה וחוייתית עם קורסים מדהימים, מנסיון אישי!)
אפשר להירשם על תשפ"א, תשפ"ב ויתכן שגם על תש"פ (כמובן בתנאי שזו שנה שהיו בה עובדי הוראה).
אם מעניין מישהי- שתכתוב ואני אתן לה פרטי קשר של האחראית על הגמולים שתעשה לה את הרישום.
בהצלחה.
---מה המייל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: