מידע שימושי גמולים - היום האחרון?

basis20

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שמעתי שממחר (או מחרתיים) ניתן לעשות גמול אחד בשנה, זה נכון? (במקום 4 גמולים היום)

basis20

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שמעתי שממחר (או מחרתיים) ניתן לעשות גמול אחד בשנה, זה נכון? (במקום 4 גמולים היום)
מתארגנת קבוצה לגמולים, רק עד יום ראשון ז' שבט בשעה 10 בבוקר
ניתן לשלוח מייל ל basis20 בגימייל
(הגמולים הם בחוברות לימוד עצמאיות ומילויין)

estyr

משתמש מקצוען
בעיקרון זו הייתה החלטה של משרד החינוך שתקפה החל מה1/1/22, בפועל- מכוני ההכשרה דיברו עם משרד החינוך והסבירו להם שזה מדי מהרגע להרגע וזה לא מעשי ולכן דחו את זה בעוד קצת.

person

משתמש רשום
בעיקרון זו הייתה החלטה של משרד החינוך שתקפה החל מה1/1/22, בפועל- מכוני ההכשרה דיברו עם משרד החינוך והסבירו להם שזה מדי מהרגע להרגע וזה לא מעשי ולכן דחו את זה בעוד קצת.
עד מתי אפשרי?
והאם מורה שהתחילה לעבוד השנה יכולה לעשות גמולים עבור תשפ"א?

estyr

משתמש מקצוען
אני לא יודעת
אולי ניתן לשאול בסמינר.
אני רק מנסה לקבץ כמה - עם התחייבות מהסמינר שזה ידווח מהר
עד מתי אפשרי?
והאם מורה שהתחילה לעבוד השנה יכולה לעשות גמולים עבור תשפ"א?
מה? כמה? למה?
בדקתי את זה, (ואין לי שום אחוזים)
אפשר לעשות עד ה30/1 גמולים,
הם לוקחים עכשיו במחיר מבצע 4 גמולים ב1400, (כמובן שאפשר למידות מודרכות או טלפונית בצורה קלה וחוייתית עם קורסים מדהימים, מנסיון אישי!)
אפשר להירשם על תשפ"א, תשפ"ב ויתכן שגם על תש"פ (כמובן בתנאי שזו שנה שהיו בה עובדי הוראה).
אם מעניין מישהי- שתכתוב ואני אתן לה פרטי קשר של האחראית על הגמולים שתעשה לה את הרישום.
בהצלחה.

אפרסק עסיסי

משתמש מקצוען
הם לוקחים עכשיו במחיר מבצע 4 גמולים ב1400, (כמובן שאפשר למידות מודרכות או טלפונית בצורה קלה וחוייתית עם קורסים מדהימים, מנסיון אישי!)
אפשר להירשם על תשפ"א, תשפ"ב ויתכן שגם על תש"פ (כמובן בתנאי שזו שנה שהיו בה עובדי הוראה).
אם מעניין מישהי- שתכתוב ואני אתן לה פרטי קשר של האחראית על הגמולים שתעשה לה את הרישום.
בהצלחה.
אשמח שתכתבי לי מה המייל שלך
תודה!

mrsh

משתמש חדש
אני קיבלתי היום הודעה מסמינר עלי באר שהם מגישים גמולים רק עד השבוע ביום רביעי

estyr

משתמש מקצוען
אני קיבלתי היום הודעה מסמינר עלי באר שהם מגישים גמולים רק עד השבוע ביום רביעי
כנראה ששם זה כך במכון שאני מדברת עליו (מוכר ומפורסם) זה עד סוף החודש הלועזי.
אשמח שתכתבי לי מה המייל שלך
תודה!
.... ג'ימייל (המייל של זו שמתעסקת עם הגמולים, רק באתי להיות לעזר כי זה באמת נראה לי הפסד כספי משמעותי לעתיד....)

נערך לאחרונה ב:

מה שאני

משתמש מקצוען
בוולף אמרו לי שאת כל הגמולים שלמדו אצלם הם דיווחו כבר ועכשיו אין אפשרות להרשם לגמולים ולדווח עד שיצאו הנחיות חדשות

רק אושר!

משתמש מקצוען
בהצלחה.
מה המייל?

estyr

משתמש מקצוען
עכשיו אמרו לי שהגזרה החדשה לא כוללת רק את ההגבלה של גמול אחד לשנה,
אלא כל הנושא של גמולים ובי אי הולך לעבור מהפכה.
משרד החינוך לא יאפשר יותר, ויעקוב הרבה יותר שאכן כל שעה שנלמדת- נלמדת בפועל.
לא יהיו יותר למידות מודרכות וטלפוניות.
יצטרכו לצאת וללמוד בפועל כל שעה שמדווחת גם בגמולים וכמובן שבבי אי.
בקיצור, מי שיש לה כסף להשקיע בגמולים- שתנצל....

mrsh

משתמש חדש
עכשיו קיבלתי עדכון שמשרד החינוך הודיע לסמינרים שהם יכולים לעדכן גמולים רק עד יום חמישי השבוע
לאחמ"כ לא יאפשרו יותר מגמול לשנה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה