#ה_מ_ע_צ_ב_ת
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
מקווה שלא פיספסתי אותך בהכנות לחג...
אולי את מאלה שכבר לא מוציאות מיקסר. פשוט... הכל כבר מוכן...
אבל אם לא (ומשומ-ה נראה לי שלא...)
אז איזה כיף לשתינו.
כי אני הולכת לשתף כאן מתכון שמתאים רק רק רק לראש השנה. סתאאאם, אפשר גם להגיש בסוכות
אז מה יש לנו כאן בעצם?
מוס תפוח
ההכנה וההרכבה
קיצור, שתהיה לכולנו שנת הצלחה! בריאות! אושר! שמחות! ו... דבש!!!
הא, וכמובן כמובן לא לשכוח לשתף אותי איך יצא (ולא לוותר על התמונות!)
בהצלחה!!!
קרא/י עוד:
מוס וניל
חיתוכיות קלות וטעימות
סורבה מושלם
אולי את מאלה שכבר לא מוציאות מיקסר. פשוט... הכל כבר מוכן...
אבל אם לא (ומשומ-ה נראה לי שלא...)
אז איזה כיף לשתינו.
כי אני הולכת לשתף כאן מתכון שמתאים רק רק רק לראש השנה. סתאאאם, אפשר גם להגיש בסוכות
אז מה יש לנו כאן בעצם?
מוס תפוח
- 250 מ״ל קצפת צמחית
- כמה כפות (2) ״אבקה להכנת מוס בטעם תפוח״
- מעט קינמון (לאזן את המתיקות ולתת קצת רצינות)
- עלה שוקולד (להשיג בחנויות המתמחות)
- וגבעול מהחצר (סתם, להשיג את יודעת איפה... או שאם יש לך מממממש הרבה זמן מיותר, אפשר לייבש פסטה בתנור ולאבק עם אבקה מטאלית)
ההכנה וההרכבה
- להקציף את הקצפת הצמחית לא עד הסוף. שתישאר עדיין נוזלית קצת.
- להוסיף כף של אבקה בטעם תפוח תוך כדי הקצפה, אם צריך עוד קצת כדי אז להוסיף עוד כף אבקה וכו׳ עד שמתקבל צבע נחמד של ירוק תפוח! כמה מפתיע!..
- לזרות מעט קינמון בתחתית הכוסית. (אפשר להוסיף גם מעט דבש אם רוצים להפוך אותו למתוק יותר)
- לזלף את מוס התפוח. יאוו איזה כיף! לא צריף לדייק!!!
- לתקוע את המקל והניח לצידו את העלה.
קיצור, שתהיה לכולנו שנת הצלחה! בריאות! אושר! שמחות! ו... דבש!!!
הא, וכמובן כמובן לא לשכוח לשתף אותי איך יצא (ולא לוותר על התמונות!)
בהצלחה!!!
קרא/י עוד:
מוס וניל
חיתוכיות קלות וטעימות
סורבה מושלם