דרוש מידע גם לכם התפוצץ תנור אלקטרולוקס?

תמר כהן

משתמש פעיל
לאחר עיון כבד בפורומים כאן עלה בידי שתנורי אלקטרולוקס מאד מאד מומלצים.
כבר כמעט רכשנו שנים מהם במחיר לא זול, אך רגע לפני פתחנו בזאפ את הדגמים המדוברים ועלו משם תלונות קשות על זכוכיות תנורים המתפוצצות בפתאומיות ושירות לקוחות לקוי.

שאלתי האם יש בכך ממש?
שנית האם תנורי סימנס עדיפים על אלקטרולוקס? ( ישנו דגם באזור אלפיים ש"ח)

חמודית

משתמש חדש
לאחר עיון כבד בפורומים כאן עלה בידי שתנורי אלקטרולוקס מאד מאד מומלצים.
כבר כמעט רכשנו שנים מהם במחיר לא זול, אך רגע לפני פתחנו בזאפ את הדגמים המדוברים ועלו משם תלונות קשות על זכוכיות תנורים המתפוצצות בפתאומיות ושירות לקוחות לקוי.

שאלתי האם יש בכך ממש?
שנית האם תנורי סימנס עדיפים על אלקטרולוקס? ( ישנו דגם באזור אלפיים ש"ח)
שלי אישית אכן קבל ששריטה בפעם הראשונה שהפעלתי על פירולטי. החברה התעלמה, והציעה לי לתקן במחיר של 800 שקל... תנור חדש. חוץ מענין זה, אני מרוצה ממש מהתנור, אופה מעולה, וענק.

bekkiback

משתמש מקצוען
גם לי נאכל הגומי מסביב לדלת בתוך השנה הראשונה לקנייה.
מוזר לכל הדעות!

כשהתקשרתי, הם הציעו תיקון תמורת תשלום משהו כמו 170 ש"ח.

לא מוצאת בו את הגדולה שייחסו לו

אש הברזל

משתמש סופר מקצוען
להורים שלי יש אלקטרולוקס
והתלאות שהם עברו איתם זה סיפור מההפטרה
דבר ראשון תנור אחד הגיע עם זכוכית אחת מהארבע זכוכיות של הדלת שבורה ז"א התנור פשוט קיבל מכה איפשהו בדרך ונשבר וכאן במקום לעמוד ע"כ שיביאו תנור חדש ההורים שלי הסכימו לחכות לזכוכית אחרת
הם קנו את התנורים בתחילת שנה שיגיעו לפני סוכות ובפועל היו כל סוכות רק עם תנור אחד
ואני עד היום שומעת את כל השירי המתנה של האי שירות לקוחות שלהם ותתקשרי ליבואן וזה קשור לחנות וזה לחברה שנותנת שרות וכל אחד מעביר אותה וזורק מאחד לשני זה מה שעשו כל ערב החג והחג
ואז כשהגיע הזכוכית והפעילו את הפרוליטי לפי ההוראות פתאום שומעים רעש נוראי
ואז רואים שהגוף חימום פשוט צונח!!!!!!!!
טוב כמובן מהר כיבו וחיכו שיתקרר והתקשרו לחברה ושוב איזה שבוע עד שמגיע מישהו
ואז הוא דוחף את זה חזרה ואומר זהו זה בסדר
אז כאן כבר ההורים שלי אמרו לו שעם אש לא משחקים וכמו שהוא החזיר זה יכול ליפול שוב והתנור שהם קיבלו פשוט היה תקול קיבל מכה והם הזמינו מוצר חדש ותקין
וכמו כן בתנור השני הנורה לא עבדה במצב טורבו וכן המאורר לא הסתובב תקין ז"א בהתחלה לא היה מסתובב ואז לאט לאט היה מתחיל ולפעמים בסוף הסתובב ולפעמים נתקע
ואז כבר ההורים שלי הודיעו שמבחינתם שתי התנורים תקולים והם לא מוכנים יותר לתקן מוצר חדש אלא רק לקבל תנורים אחרים
לבסוף לאחר אינספור טלפונים וזריקת אחריות מאד לשני ובהתערבות סוף סוף של החנות אישרו להם לקבל תנור חדש ותקין...
וזה אחרי הרבה עוגמת נפש ולאחר שכל החג הם היו עם תנור אחד בלבד בלי טורבו שהיו צריכים לשמור שלא יהיה בשרי ולא חלבי כי יש רק תנור אחד
אז תעשו לבד את החשבון אם שווה לכם להתעסק איתם...

תמר כהן

משתמש פעיל
@טל למדן תודה על האינפורמציה!

האמת שלמיטב ידיעתי אין חברה שיש לה שירות לקוחות כמו שצריך לכן אין מה לחפש כזו, השאלה הרלוונטית היא כמה בעיות יש במוצרי החברה (כמו בשאלתי הראשונה לגבי התפוצצות זכוכית או כמו תיאורכם) שאז נדרשים לחסדי שרות הלקוחות
הנוראי בררררר....

לפי מה שעולה גם מדבריכם נשמע שבאלקטרולוקס נדרשים אליהם הרבה יותר מחברות אחרות וזאת רציתי לבדוק.

לולק

משתמש פעיל
לי יש שתי תנורים של אלקטרולוקס כבר שנתיים , עובדים כמו סוס (ואני אופה המון )וב"ה לא הייתה לי שום תקלה.ממליצה בחום.

במשרה מלאה

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה מהתגובות שהבעיה בדגם פרוליטי,
לי יש רגיל ומרוצה עד הגג

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
היה לנו כיריים של אלקטרולוקס שהזכוכית התנפצה לפתע בלי שקיבל שום מכה. פשוט קמנו בבוקר ורואים כיריים מנופצים לשניים. כמובן בשירות לקוחות התנערו לגמרי ואמרו שאין אחריות על כך.
אולי יש להם בעיה עם זכוכית לא איכותית?!

תמר כהן

משתמש פעיל
טוב, בסוף קנינו סימנס דגם 634 זכוכית לבנה כשמחיר מקורי 3500 - 2800 ₪ ומצאנו ב"ה של יבואן רשמי ב 2500 ₪ לתנור.
מקווה שעשינו עסקה מוצלחת...

נעמי בת עמי

משתמש פעיל
גם לנו יש2 תנורי פירלוטי שלהם, באחד מהשתיים בפעם הראשונה שעשינו פירולטי נוצר סדק. החברה מתעקשת שזה משימוש בלתי סביר וזה לא אמור לקרות, מסכימה למכור לנו חדש בהנחה מזערית.
עיקר החשש שלנו זה האם זה לא יתפוצץ בפעם באה שנעשה פירולטי,

תמר כהן

משתמש פעיל
גם לנו יש2 תנורי פירלוטי שלהם, באחד מהשתיים בפעם הראשונה שעשינו פירולטי נוצר סדק. החברה מתעקשת שזה משימוש בלתי סביר וזה לא אמור לקרות, מסכימה למכור לנו חדש בהנחה מזערית.
עיקר החשש שלנו זה האם זה לא יתפוצץ בפעם באה שנעשה פירולטי,

"שלהם" התכוונת לאלקטרולוקס ששאלתי לגביו או לסימנס שקנינו בסוף?;)

אגס סברס תפוח

משתמש פעיל
טוב, בסוף קנינו סימנס דגם 634 זכוכית לבנה כשמחיר מקורי 3500 - 2800 ₪ ומצאנו ב"ה של יבואן רשמי ב 2500 ₪ לתנור.
מקווה שעשינו עסקה מוצלחת...
חושבים גם לקנות כעת את הדגם הזה, (בזכוכית שחורה), האם אתם ממליצים?
זה עם טורבו D4, באמת אפשר לאפות 4 תבניות בו זמנית ויוצא אחיד?
תודה רבה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה