אין לי מנוי איך יוצרים אתו קשר
לא, אבל כל כחצי דקה הוא קופץ או בכל פעם שפותחים דף חדש וא"א להתקדם בלי להסיר את הפרסומת ...חוזר לאותו מסך שוב?
הוא כבר ראה שקראו לו עם ה-@אין לי מנוי איך יוצרים אתו קשר
אצלי ממש לאלא, אבל כל כחצי דקה הוא קופץ או בכל פעם שפותחים דף חדש וא"א להתקדם בלי להסיר את הפרסומת ...
לי זה קופץ פעם אחת שנכנסים לאתר וזהו!!!אני בעד שהאתר יפרסם מודעות אבל למה בתדירות של כל 10 שניות???
יש למשהו רעיון מה עושים עם זה????
גם לילי זה קופץ פעם אחת שנכנסים לאתר וזהו!!!
הפסיק כבר, לא?
כן, חזל"ש כנראה שראו את האשכול... אחרי עריכה: לא זה שוב חוזר.. אבל נראה שהם כבר על זה..לי זה היה והפסיק לפני כמה דקות
??? אשמח להסבר..הוא כבר ראה שקראו לו עם ה-@
??? אשמח להסבר..
נו מה יהיה זה ממש מטריד..אני בעד שהאתר יפרסם מודעות אבל למה בתדירות של כל 10 שניות???
יש למשהו רעיון מה עושים עם זה????
לי זה קופץ פעם אחת שנכנסים לאתר וזהו!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: