דרוש מידע גם לכם אופסה חבילת הדקות בבזק בתחילת החודש?

יערי

משתמש מקצוען
שימו לב!!!
ישנם רבים שחבילת הדקות שלהם בבזק אופסה ב1.7 ובמקום חבילה של 1000 או 1500 הם נכנסו לחבילה של 100 דקות לחודש, המשמעות היא שאם אתם חורגים מזה אתם משלמים על כל דקה כסף לחינם. בעיקרון הם שלחו SMS אבל כאלו שאין להם לא עודכנו על כך.
ניתן לבדוק את מצב החבילה ב *2199 ובמידה ואכן אופסתם תתקשרו ל199 ותדרשו לקבל חבילה גדולה יותר (עכשיו הם מציעים חבילה של 1500 ב70 בערך זול יותר מבעבר), וכמובן לדרוש החזר.

יערי

משתמש מקצוען
בהמשך לזה, התקשרתי היום לנציג כדי לחבר חזרה לחבילה, והוא אמר לי שהחל מתחילת החודש משרד התקשורת לא מאפשר להם למכור חבילות, שאלתי אותו אתה בטוח שאני לא יכול עכשיו להצטרף לחבילה, ולאחר בדיקה הוא פתאום מציע לו את כל החבילות הישנות, ו1500 דקות ב79.90.
תפיצו את ההודעה הראשונה הלאה בין כל מכריכם, אני כבר שילמתי לחינם מתחילת החודש למעלה מ40 ש"ח.
להבנתי כל החבילות נותקו אוטומטית.
התורה חסה על ממונם של ישראל.

יונלה

משתמש מקצוען
התקשרתי ל*2199, הוא לא נותן לי את האופציה לדעת את סוג החבילה שיש לי.
איך עשית את הבירור?

יערי

משתמש מקצוען
התקשרתי ל*2199, הוא לא נותן לי את האופציה לדעת את סוג החבילה שיש לי.
איך עשית את הבירור?
אתה שומע שם כמה כסף אתה אמור לשלם על השיחות מתחילת החודש, אם לא עברת את החבילה שלך וכבר יש לך חיוב זה אומר שבעצם אין לך חבילה. אפשר גם לבדוק באזור האישי באתר שלהם.
אבל בכל מקרה החבילות לכאורה אופסו כולם, פשט תתקשר ל199 ותשאל מה החבילה, סביר לשמוע שאין לך חבילה מתחילת החודש.

לייצי

משתמש פעיל
אתה שומע שם כמה כסף אתה אמור לשלם על השיחות מתחילת החודש, אם לא עברת את החבילה שלך וכבר יש לך חיוב זה אומר שבעצם אין לך חבילה. אפשר גם לבדוק באזור האישי באתר שלהם.
אבל בכל מקרה החבילות לכאורה אופסו כולם, פשט תתקשר ל199 ותשאל מה החבילה, סביר לשמוע שאין לך חבילה מתחילת החודש.
לי לא אופס

יונלה

משתמש מקצוען
מוקד 199 מענה אנושי סגור כבר להיום,
בתקליט על מצב חשבון נאמר- 2.89 אג',
אז זה אומר שחרגתי מהחבילה שלי?

האברך ממיר

משתמש מקצוען
מהאתר של בזק, עכשיו.
צילום מסך 2023-07-13 180418.png

סול נואר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
ב199 אומרים להקיש 4 לשמיעת הודעה חשובה,
יתרת החוב הינו 289 ש"ח , זה פשוט מוגזם לשנות בלי להודיע כלום ולהסתמך על זה שאני אתקשר לברר...

יונלה

משתמש מקצוען
נכנסתי לאתר של בזק, לאיזור האישי,
הוא לא נותן לי בו"א לבדוק את יתרת הדקות,
מקפיץ כל הזמן פירוט שיחות מהיום.

מה זה צריך להיות?

יערי

משתמש מקצוען
נכנסתי לאתר של בזק, לאיזור האישי,
הוא לא נותן לי בו"א לבדוק את יתרת הדקות,
מקפיץ כל הזמן פירוט שיחות מהיום.

מה זה צריך להיות?
יכול להיות שאם החבילה התבטלה אין יתרת דקות להראות.

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
מי שהצטרף/שינה חבילה בתקופה האחרונה לא התאפס לו כלום

יערי

משתמש מקצוען
הנה ההודעה מתוך חשבונית של בזק, שם הם כותבים שמי שעשה את החבילה לפני אפריל 2022 אופסה לו החבילה, ומי שאחר כך לא.
החל מה1.7.2023- הופחתו תעריפי שירות הטלפוניה, בהתאם לתקנות, למנויים שלהם עד 3 קווים. קו ללא מסלול, יחויב בתעריפים החדשים המוזלים כאמור. מסלולים הקודמים לאפריל 2022 בוטלו והתעריפים בהם יהיו בהתאם לתעריפים החדשים המוזלים כאמור. השינויים מתבצעים אוטומטית ואין צורך לפנות למוקד השירות על מנת ליהנות מתעריפי התקנות כאמור. שימו לב - באפשרותכם להיכנס לאתר בזק לקבלת מידע על מסלולים חדשים. לפרטים אודות הסדר התעריפים החדש ניתן להיכנס לאתר החברה בכתובת: reform_telephony/rate/phone/internetandphone/il.co.bezeq.www://https. מסלולים החל מאפריל 2022 ימשיכו ליהנות מתנאי המסלול.

יערי

משתמש מקצוען
מצד שני תעריפי דקות השיחה הוזלו משמעותית, כך ששיחה לנייח עולה 1.7, ולנייד 8 אגורות, כך שתשקלו אם שוה לכם לעשות חבילה כמובן שתלוי אם רוב השיחות שלכם לנייד או לנייח. מצו"ב העדכון:
בתקופה שבין ה-01.04.2022 עד ה-30.06.2023:

תעריף תשלום חודשי קבוע מעודכן לכל קו היה 35 ₪ (כולל מע"מ).

לקוחות אשר היו מנויים על מסלולים אליהם הצטרפו לפני 01.04.2022 חויבו על פי תעריפי המסלול עליו הם היו מנויים.
בתקופה זו מנגנון ההשוואה הופעל ביחס למסלול אליו הצטרף הלקוח לפני יום 1.4.2022, כך שהחיוב היה לפי תנאי המסלול או לפי תעריפי התקנות באותה תקופה, הנמוך מבין השניים, וזאת עד ליום 30.06.2023.

לקוחות שאינם מנויים על מסלולים , חויבו בהתאם למחירי התקנות (תשלום חודשי קבוע ושיחות) באותה תקופה.

לקוחות שהיו מנויים על מסלולים אליהם הצטרפו לאחר יום 1.4.2022 חויבו לפי תנאי המסלול אליו הצטרפו.

שינוי התעריפים חל על קווי טלפון בלבד, ועד שלושה קווים כאמור.

החל מיום 01.07.2023 בוצע עדכון תעריפי טלפוניה נוסף ללקוחות המחזיקים עד 3 קווי טלפון:

התעריפים בתקנות התשלומים הופחתו כך שהתשלום החודשי הקבוע לכל קו הופחת ל 24.30 ₪ (כולל מע"מ). תעריף דקת שיחה מבזק לבזק ולמנוי נייח ברשת אחרת הופחת ל-1.7 אגורות ותעריף שיחה מבזק למנוי ברשת סלולארית עומד על 8.8 אגורות לדקת שיחה. עלות השיחה מקווי בזק לסלולארי מורכבת מתשלום עבור זמן אוויר המועבר לחברות הסלולאריות ומתשלום לחברת בזק. התעריף מתייחס לחברות פלאפון, סלקום, פרטנר, מירס, הוט מובייל, גולן טלקום והמפעילים הסלולאריים הוירטואליים.

לכן - קווים שאינם במסלול מחוייבים בהתאם לתעריפים המופחתים בתקנות כאמור (תשלום חודשי קבוע לכל קו ושיחות) , כפי שיתעדכנו מעת לעת.

מסלולים אשר קדמו ליום 1.4.2022 בוטלו, ובוטל מנגנון ההשוואה* שהופעל ביחס אליהם. לכן לקוחות המנויים על קווים שהיו במסלולים אלה מחוייבים על פי מחירי התקנות החדשים כאמור (תשלום חודשי קבוע לכל קו ושיחות), כפי שיתעדכנו מעת לעת.

השינוי בוצע אוטומטית החל מ 1.7.23, אין צורך לפנות למוקדי השירות והתמיכה.

לקוחות רשאים להצטרף בכל עת לאחד ממסלולי הדקות. למידע אודות המסלולים הזמינים – לחצו כאן

לקוחות המנויים על מסלולי שיחות אליהם הצטרפו לאחר יום 1.4.2022 יחויבו לפי תנאי המסלול אליו הצטרפו.

שינוי התעריפים חל על קווי טלפון בלבד, ועד שלושה קווים כאמור.

לידיעתכם, אם תעלו במספר הקווים שברשותכם מעבר ל-3 קווים, התעריפים יתעדכנו, כך שהקווים יחויבו בתשלום חודשי קבוע 35 ₪ לכל קו, תעריפי דקות לרשת נייחת 10.03 אג' בשיא ו 4.10 אג' בשפל, תעריף דקת שיחה לרשת סלולארית 11.23 אג' לדעה למעט קווים במסלולים אליהם הצטרפת לאחר ה 01.04.22 שיחויבו לפי תנאי המסלול ל 4 קווים ומעלה. המחירים כוללים מע"מ

* מנגנון השוואה שנקבע עד ליום 30.6.2022 והופעל ביחס למסלול אליו הצטרף המנוי לפני יום 1.4.2022, כך שהחיוב היה לפי תנאי המסלול או לפי תעריפי התקנות באותה תקופה (לפני ההפחתה הנוספת) הנמוך מבין השניים.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה