דרוש מידע גם אתם קיבלתם מטבח כה מוזר במחיר למשתכן? מה הפתרון??

אל.אי.

משתמש רשום
שלום לכולם,
במסגרת המחיר למשתכן קיבלנו מטבח מוזר ביותר כך שלאחד הכיורים מוצמד רק שיש קטן עם הכנה לכיריים (בקיצור בלי שיש...), ע"כ החלטתי לסגור את ההכנה הזאת כך שיהיה לי לכיור ההוא לפחות שטח כל שהוא... ואת הכיריים לעשות במקום אחר.
הבו עיצה היכן ניתן להשיג כזה ריבוע קטן של שיש שמישהו יתקין, או לחילופין פתרון אחר....
InkedIMG_20221117_151350.jpg

נערך לאחרונה ב:

נחמי3

משתמש מקצוען
זה נראה לי טעות איומה מה שעשו לכם
זה מקום לכאורה למדיח כלים
והחור צריך להיות מעל הריבוע של ההכנה לתנור משמאל
הערבי שהתקין את השיש פישל

פירי

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
לפי החוק צינור הגז צריך להיות במקום נגיש.
אם הצינור בפנים זה הגז - זה גם לא בסדר.

basis20

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שלום לכולם,
במסגרת המחיר למשתכן קיבלנו מטבח מוזר ביותר כך שלאחד הכיורים מוצמד רק שיש קטן עם הכנה לכיריים (בקיצור בלי שיש...), ע"כ החלטתי לסגור את ההכנה הזאת כך שיהיה לי לכיור ההוא לפחות שטח כל שהוא... ואת הכיריים לעשות במקום אחר.
הבו עיצה היכן ניתן להשיג כזה ריבוע קטן של שיש שמישהו יתקין, או לחילופין פתרון אחר....צפה בקובץ המצורף 1276711
הזמנתם בדק בית?

פנטזיה 3D

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
יש לנו בדיוק כזה מטבח, (כנראה באותו פרוייקט), הזמנו מישהו שסגר את זה.
פרטים בפרטי.

byy

תכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לא אמור להיות לכם תוכנית של המטבח? לא בחרתם קודם כלום? לא ראיתם תוכניות?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה