דרוש מידע גם אתם פותחים את הבוקר בביקור באתר של משרד הבריאות?

ruthbl

משתמש פעיל
D I G I T A L
גם אתם פותחים את הבוקר בביקור באתר של משרד הבריאות? עוקבים אחרי הגרפים ובודקים כמה התחסנו, כמה חלו ואיזה ערים עדיין אדומות? יש לכם רעיונות לעוד נתונים שהייתם רוצים לראות? לצורך מטלה אני זקוקה לרעיונות לגרפים שיפלחו נתונים נוספים על הקורונה, על החיסונים וכל מה שקשור. אשמח לעזרה!

ר.ב.ב.ש

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
באתר משרד הבריאות אין פילוח לפי מגזרים ורק בדרכים אחרות [כמו טוויטר] הם נותנים את הפילוח הזה, וחבל מאד.
בנוסף, יהיה מרתק לדעת מצב החולים לפי ערים ולא רק לפי גילאים. כלומר - החולים קשה הם מעיר זו וזו,
זה יהיה חומר מחשבה רב, ונתונים שיכולים להשלים פאזל.

ruthbl

משתמש פעיל
D I G I T A L
באתר משרד הבריאות אין פילוח לפי מגזרים ורק בדרכים אחרות [כמו טוויטר] הם נותנים את הפילוח הזה, וחבל מאד.
בנוסף, יהיה מרתק לדעת מצב החולים לפי ערים ולא רק לפי גילאים. כלומר - החולים קשה הם מעיר זו וזו,
זה יהיה חומר מחשבה רב, ונתונים שיכולים להשלים פאזל.
פילוח לפי מגזרים באתר של משרד הבריאות זה לא גזעני מדי?

מעט מן האור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
גם אתם פותחים את הבוקר בביקור באתר של משרד הבריאות? עוקבים אחרי הגרפים ובודקים כמה התחסנו, כמה חלו ואיזה ערים עדיין אדומות? יש לכם רעיונות לעוד נתונים שהייתם רוצים לראות? לצורך מטלה אני זקוקה לרעיונות לגרפים שיפלחו נתונים נוספים על הקורונה, על החיסונים וכל מה שקשור. אשמח לעזרה!
להוסיף בניקוד הרמזור בירושלים לפי שכונות.

miss s

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
כותבת את דעתי והרגשתי בלבד -
לאנשים נמאס מזה כבר, לא בטוחה שזה מעניין כבר מישהו. אנשים עסוקים בחיים שלהם וכל הנתונים האלו רק מבלבלים את המוח ויוצרים חרדות לדקה הבאה (אני כבר הפסקתי לפתוח חדשות כי אני רואה שזה משחק לי המון על הרגש), שיקרה מה שיקרה אבל אני נזהרת.
לומדים לחיות לצד הגל הזה מבלי לנתח כל דבר עד העצם...

אבל שיהיה לכם הרבה הצלחה במטלה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה