יש גלידה על בסיס ביצים חיות. מתאים לך?
בחוברת הזו יש מתכון לגלידהחיות אבל קפואות, נכון?
מתאים לי
את אלופה!בחוברת הזו יש מתכון לגלידה
בסוף ממש בתנועות קיפול עדינות
משום מה התערובת יוצאת עם טעם מורגש של שמן.לי יש גלידה בסיסית שאפשר להוסיף לה אינסוף תוספות:
6 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
זה הבסיס
כעת אפשר לשחק איתו בלי סוף.
אני עושה איתו שכבות
לשכבת קפה מוסיפה קצת קפה
לשכבת שוקולד מוסיפה קקאו ויין וסוכר
לוניל - סוכר וניל למי שמתשמש.
והכי חשוב, למעלה, לפזר שקדים / אגוזים מקורמלים
מערבבת במחבת שברי אגוזים או שקדים, עם סוכר בכמות שווה וקצת קוקוס.
מערבבת על הזמן שהסוכר לא ישרף.
שומרת את זה בכלי אטום לכל הפסח, ולכל גלידה אני מוסיפה את זה.
טעמת אותו לפני ההקפאה או אחרי?משום מה התערובת יוצאת עם טעם מורגש של שמן.
הטעם נשאר גם אחרי ההקפאה?
אפשר להוריד מעט בכמות השמן?
למה בעצם משמש השמן והאם ובמה ניתן להמירו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט נ'
קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב: