דרוש מתכון גלידה לתבנית ארטיקים

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
הי
יש לי תבנית סיליקון של ארטיקים ובא לי לעשות איתה איזה קינוח מעניין
פרווה כמובן.
יש למישהי משהו מעניין?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
גלידה דווקא או סורבה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ארטיק מוס נריצ' ושוקולד. יאמי
אפשר עם פקאנים/פיסטוק/שקדים קצוצים
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
גלידה פרווה תהיה או על בסיס ריצ' , קרמו או על בסיס חלב מרוכז פרווה.
(לא נראה לי שביום שישי יש זמן להכין חלב מרוכז פרווה).
אפשר להכין גנאש מריצ' ושוקולד ותוספות.
לקרר אותו
להקציף ריצ' נוסף לקצף רך יחסית ולקפל לגנאש ואז ליצוק לתבניות.
אפשר גם להכין קרמו (קרם אינגלז) פרווה , לערבב עם שוקולד ואז לקפל לריצ' מוקצף ולהקפיא.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אממ מתכון?

ומה זה נריצ?
ריצ' [עם טעות הקלדה :) ]

ריצ' קטן
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
3 כפות מים
[אפשר להוסיף מעט נוגט או קפה נמס]

בבלנדר [שמחובר למעבד מזון] מקציפים את הריצ' לקרם נוקשה יחסית [אבל כמו נוקשה כמו במיקסר עם בלון הקצפה]
ממיסים שוקולד עם 2 כפות שמן. מוסיפים ומפעילים שוב את הבלנדר ל 2 דקות. מוסיפים מים וטעם. מפעילים שוב עד לקבלת מרקם חלק. נעזרים במרית מהצדדים. בזהירות שלא יגיע ללהב.

לטעם נוגט כדרי להוסיף שברי אגוזי לוז.
אפשר להוסיף שברי פיסטוק, שקדים וכיוצ"ב.

מזלפים מהמוס לשקעי הארטיק. נועצים מקל ומקפיאים.
אם מכינים מוקדם מספיק אפשר לחלץ אחרי הקפה ולטבול בשוקולד מומס ואז לפזר שוב שברי אגוזים.
 

1661

משתמש פעיל
גלידה פרווה תהיה או על בסיס ריצ' , קרמו או על בסיס חלב מרוכז פרווה.
(לא נראה לי שביום שישי יש זמן להכין חלב מרוכז פרווה).
אפשר להכין גנאש מריצ' ושוקולד ותוספות.
לקרר אותו
להקציף ריצ' נוסף לקצף רך יחסית ולקפל לגנאש ואז ליצוק לתבניות.
אפשר גם להכין קרמו (קרם אינגלז) פרווה , לערבב עם שוקולד ואז לקפל לריצ' מוקצף ולהקפיא.

@shira bira , מקפיצה פה הודעה ישנה, קניתי תבניות קטנות מאוד של מגנומים ורוצה מאוד להכין את הגלידת שוקולד לפי ההוראות שלך של הכנת קרמו מעורבב עם שוקולד וקצפת, יכולה לכוון אותי למתכון מסוים?
אני מאוד רוצה שיצא קינוח פרווה אבל טעים, מאוד לא אוהבת טעם של ריצ' ולכן רוב הקינוחים שלי מבוססים על קרם פטיסייר מעורבב עם קצפת אבל לא יצא לי להקפיא אז לא יודעת אם זה ילך.
תודה
 

רחל לה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הכנתי גלידה מחלב מרוכז פרווה וריץ+ תוספת
אין לו את הטעם הדוחה של הריץ טעים!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה