גירוד מציק בעיניים

יפתוש

משתמש רשום
בני סובל כבר תקופה ארוכה מגירוד חזק בעיניים , אשר גורם לו לצורך לשפשף בחוזקה את העיניים לעיתים קרובות.
לדברי הרופא מדובר באלרגיה , אבל כל סוגי הטיפות שניסינו , לא הועילו.
האם למישהי יש נסיון בבעיה כזו ?
תודה מראש

חיה דרליך

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
ב"ה

זה נשמע אלרגיה

אבל למה לא לקחת כדורים כמו היסטזין או זילרג'י יש הרבה סוגי כדורים מהמשפחה הזאת שבדרך כלל עוזר ליום שלם או יומיים

טיפ נוסף: כמה שמגרד זה מגרד יותר ויותר כמה שאפשר להתאפק מלגרד יהיה יותר טוב (אולי כשבא לו לגרד ישטוף במים חמימים וכדו' להרגיע את הגירוד)

השם יתברך יעזור

sbf

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תלכי לרופא עינים לפעמים זו אלרגיעה בעפעף וצריך לזה כמה סוגיי טיפות

תמי תם

משתמש צעיר
הו... יש לי ניסיון רב בנושא!!!
דבר ראשון - לשטוף במים לעיתים קרובות - אם יש צורך אפילו כל רבע שעה!!! ואכן להשתדל כמה שפחות לגרד... (מניסיון זה יותר גרוע מלנסות לתת לחתול לשמור על שמנת...)
ואם אתם הולכים על טיפול תרופתי - יש טיפות ללא מרשם רופא שנקראות בפנטן (מגיעות במעין בקבוקים קטנים לשימוש חד פעמי במארז גדול) והן מצויינות
בנוסף פעם רופא רשם לי משחה לעיניים מסיבה שונה, למפרע המשחה עזרה גם לגירודים - אני לא יודעת למה היא בדיוק מיועדת, אפשר לשאול רופא, אבל קוראים לה viscotears.
שיהיה לבריאות...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה