יש לי ילדה בת כמעט שלוש מתוקה וחכמה במיוחד.
ואין לנו מילה בבית עליה - - -
אם אני לא שומעת בקולה הסירנות עד לב השמים . . .
אם היא התעוררה בבוקר לא משנה באיזה שעה, אנחנו חייבים לזנק מהמיטה כי היא אמרה לנו לקום ! "אבל אבא אמרתי לקום".
אם אני אומרת לה לעשות משהו שלא מוצא חן בעיניה יותר מפעם אחת, היא תתחיל לצעוק 'די' בטון של מורה, עד שאני לא שומעת את עצמי.
הבעיה שהיא מצליחה להתיש אותי, היא מסוגלת לחזור על משפט גם שעה (על השעון). . .
שאנחנו מענישים אותה היא בוכה ואומרת "אבל פמבאה אני לא יעשה"
התייעצתי עם כמה אמרו לי זה משהו שיש אחד ל...
יש לה פשוט אופי מולד של מפקחת \ ראש ממשלה.
מצד אחד אני רוצה לשמר את האופי החזק הנחוש לא להכניע אותה בכוח,
מצד שני נמאס לי לריב איתה.
אני מתוסכלת מזה שאני מרגישה שאני נלחמת עם מישהי בגובה שלי, אין לי שום סמכות עליה, ואני מאוד סמכותית בטבעי, היא דומה למישהו\י
אנקדוטה קטנה סידרתי לה ערב אחד כשישנה את החדר שהיה מפוצץ משחקים שאין להם מקום בבוקר מיד כשקמה אמרתי לה תראי איזה חדר מסודר ויפה אמא סידרה הכל כשישנת היא עשתה סיבוב לראות את כל החדר ואז אמרה :" אבל לא סידרת את זה" כשהיא מצביעה על המיטה שלה שלא מסודרת מהלילה. . .
מבצעים, עונשים, לדבר פעם אחת ולקיים, כלום לא עזר.
מה הייתם עושים?
ואין לנו מילה בבית עליה - - -
אם אני לא שומעת בקולה הסירנות עד לב השמים . . .
אם היא התעוררה בבוקר לא משנה באיזה שעה, אנחנו חייבים לזנק מהמיטה כי היא אמרה לנו לקום ! "אבל אבא אמרתי לקום".
אם אני אומרת לה לעשות משהו שלא מוצא חן בעיניה יותר מפעם אחת, היא תתחיל לצעוק 'די' בטון של מורה, עד שאני לא שומעת את עצמי.
הבעיה שהיא מצליחה להתיש אותי, היא מסוגלת לחזור על משפט גם שעה (על השעון). . .
שאנחנו מענישים אותה היא בוכה ואומרת "אבל פמבאה אני לא יעשה"
התייעצתי עם כמה אמרו לי זה משהו שיש אחד ל...
יש לה פשוט אופי מולד של מפקחת \ ראש ממשלה.
מצד אחד אני רוצה לשמר את האופי החזק הנחוש לא להכניע אותה בכוח,
מצד שני נמאס לי לריב איתה.
אני מתוסכלת מזה שאני מרגישה שאני נלחמת עם מישהי בגובה שלי, אין לי שום סמכות עליה, ואני מאוד סמכותית בטבעי, היא דומה למישהו\י
אנקדוטה קטנה סידרתי לה ערב אחד כשישנה את החדר שהיה מפוצץ משחקים שאין להם מקום בבוקר מיד כשקמה אמרתי לה תראי איזה חדר מסודר ויפה אמא סידרה הכל כשישנת היא עשתה סיבוב לראות את כל החדר ואז אמרה :" אבל לא סידרת את זה" כשהיא מצביעה על המיטה שלה שלא מסודרת מהלילה. . .
מבצעים, עונשים, לדבר פעם אחת ולקיים, כלום לא עזר.
מה הייתם עושים?