ביום חמישי האחרון בביקורי בחנות ירקות שבה אני אוהבת לבקר בכל יום חמישי, נתקלתי במוצר הזה:
גזרים צבעוניים.
אמנם, נתקלתי במתכונים ולגזרים כאלו וידעתי שהם קיימים אבל מעולם לא נתקלתי בהם קודם בחנויות הרגילות שבהם אני מבקרת.
אז קניתי חבילה.
ברור.
לכבוד החג.
הערב הכנתי אותם, למחר.
ככה הם נראים לפני הקילוף:
גזר כתום, זה הרגיל והבנאלי, גזר צהוב, גזר לבן וגזר סגול- תזהרו איתו הוא מוריד צבע בדומה לסלק.
וכך אחרי הקילוף:
חתכתי כל גזר ל-2 וחציתי לחצי לאורך.
זרזפתי שמן, זריתי מלח ישירות מהמטחנה, מעט סירופ מייפל [בשביל הקרמול], ופטרוזיליה יבשה [כי לא היתה לי טריה]
זהו.
כך זה נראה לפני הצליה בתנור:
ולא, זה לא קישוא שם, זה גזר לבן.
צליתי ב 200 מעלות כ20-25 דקות לצריבה של ממש וקרמול טוב של הגזרים.
כך הן נראים אחרי הצליה:
האמת שטעמתי אחד מהסגולים כשיצא מהתנור והוא נדבק לי לשיניים מרוב הקרמול. הפך ממש לסוכריה.
שווה טעימה!
גזרים צבעוניים.
אמנם, נתקלתי במתכונים ולגזרים כאלו וידעתי שהם קיימים אבל מעולם לא נתקלתי בהם קודם בחנויות הרגילות שבהם אני מבקרת.
אז קניתי חבילה.
ברור.
לכבוד החג.
הערב הכנתי אותם, למחר.
ככה הם נראים לפני הקילוף:
גזר כתום, זה הרגיל והבנאלי, גזר צהוב, גזר לבן וגזר סגול- תזהרו איתו הוא מוריד צבע בדומה לסלק.
וכך אחרי הקילוף:
חתכתי כל גזר ל-2 וחציתי לחצי לאורך.
זרזפתי שמן, זריתי מלח ישירות מהמטחנה, מעט סירופ מייפל [בשביל הקרמול], ופטרוזיליה יבשה [כי לא היתה לי טריה]
זהו.
כך זה נראה לפני הצליה בתנור:
ולא, זה לא קישוא שם, זה גזר לבן.
צליתי ב 200 מעלות כ20-25 דקות לצריבה של ממש וקרמול טוב של הגזרים.
כך הן נראים אחרי הצליה:
האמת שטעמתי אחד מהסגולים כשיצא מהתנור והוא נדבק לי לשיניים מרוב הקרמול. הפך ממש לסוכריה.
שווה טעימה!