הכנסתי את השמנת מתוקה למכת קור קצרה למקפיא להקצפה טובה יותר.
דא עקא שנאלצתי לוותר על רעיון המגנומים ביום שישי ושכחתי להוציא.
יש סיכוי שהיא תתקצף תקין?
או שאני אצטרך לוותר על המגנומים שוב?
ואם ככה, יש מתכון שווה ל2 חבילות שמנת מתקוה ללא הקצפה?
אשמח למידע מניסיון.
דא עקא שנאלצתי לוותר על רעיון המגנומים ביום שישי ושכחתי להוציא.
יש סיכוי שהיא תתקצף תקין?
או שאני אצטרך לוותר על המגנומים שוב?
ואם ככה, יש מתכון שווה ל2 חבילות שמנת מתקוה ללא הקצפה?
אשמח למידע מניסיון.