אז נסה לבדוק מולם אם החסימה לא מפריעה לזה..כן יש לי סינון של נטפרי
האם התקנת את התוכנה הזאת Backup and Sync from Google ?נכנסתי לגיבוי וסנכרון של גוגל דרייב
כנראה יש תוסף כזה להתקנה מחנות התוספיםגם אני אקפוץ על האשכול, האם יש אפשרות כל שהיא להפעיל מוזיקה ברצף מאלבום שנח לו בכונן הדרייב שלי או שצריך להורידו ורק אחר כך ניתן להשתמש בו חפשי?
לא הבנתי, צריך את שניהם?כנראה יש תוסף כזה להתקנה מחנות התוספים
אבל אני ממליץ (מניסיון) להתקין את AIMP עם התוסף MyClouds שמאפשר בנוח להריץ את המוסיקה מהענן
לדף הבית להורדת התוכנה http://www.aimp.ru/?do=download&os=windows
לתוסף http://www.aimp.ru/?do=catalog&rec_id=971
התוסף אינו תוסף לדפדפן, אלא לתוכנה שציינתי, אז ברור שצריך את שניהםלא הבנתי, צריך את שניהם?
התוסף לבד לא יעבוד?
חינמי לחלוטיןוזה חינמי?
כןהאם התקנת את התוכנה הזאת Backup and Sync from Google ?
יש לי גם בעיה, אני מנסה להירשם אבל זה נפתח הוא לא מפסיק לחשוב אם להכניס אותי...הורדתי תעודת אבטה של נטפרי
והסתדר
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: