גם אפשרילהיפך. כתבתי לך שוודאי לא רתח!
אולי חממתי מעט מידי
אוף.
גם אפשרילהיפך. כתבתי לך שוודאי לא רתח!
אולי חממתי מעט מידי
אם את חושדת בזה נסי לחמם מעט.להיפך. כתבתי לך שוודאי לא רתח!
אולי חממתי מעט מידי
אמנם זה מה שניסיתי, ויצא מרקם גרגירי לכל המסה.אם את חושדת בזה נסי לחמם מעט.
זה אוכמו של גבינת טוב טעם/כנען.
זה??סמיך מאד שממש אפשר לפורר או לשבור לקוביות.
יצא לי לקנות מוכנות די סמיכות.מרקם הקנויה היא לא כמו ההגדרה האחרונה, דומה יותר לגבינה רכה שמסוננת בחלקה. קניתי מלא פעמים.
ת"אמת, אוהבת אותה ככה -את הקנוייה, אוכלת בכפית. טעים לי על אף טעמה התפל.יצא לי לקנות מוכנות די סמיכות.
נסי להגיע לדרכת סמיכות לפי המתכון הדרוש לך.
ללזניה, גביניות, בורקס ועוד לא צריכים להגיע לדרגת סמיכות גבוהה די בסמיכות של גבינה לבנה מסוננת.
לכנאפה אני אוהבת לסנן עד שהיא שבירה.
מגבת מטבח דקיקה או רב מגבת של סנו.
את מכינה עכשיו?
לא.
עשיתי חצי כמות יצא לי עלות של 8 שקל ותוצאה של 250 גר' בערךמבחינת מחיר - זה יוצא הרבה יותר זול מקניית הגבינה בחנות?
בד"כ מוצרים ביתיים יוצאים זולים יותר,
כאן החומרים הם בעלות של בערך 15 ש"ח, והתוצאה היא 400 גרם גבינה (לא הרבה)
איזה מרקם יצא לך? אצלי כפי שכתבתי יצא בסוף מצויין פלוס ב"ה.התייאשתי באיזשהו שלב, והכנתי את הקרואסונים עם הריקוטה כמו שהיא.
יצא מעדן!
נוזלי סמיך, עם פרורים.איזה מרקם יצא לך? אצלי כפי שכתבתי יצא בסוף מצויין פלוס ב"ה.
העיקר שיצא לך מוצלח בקוראסונים.נוזלי סמיך, עם פרורים.
תודה על העדכון.אם לא מתגבשים גושים לאחר הבישול:
1.ניתן להוסיף עוד מעט חומץ (אין לכך זכר בטעם הסופי)
2. לא לחשוש לתת רתיחה קטנה ומיד לכבות.
3. המרקם בשלב זה כמו חלב גרגירי מעט, וזה בסדר גמור, לשים ככה בחיתול, ואחרי שעתיים בערך הגבינה מוכנה ומדהימה, ככל משאירים יותר בחיתול הגבינה מתקשה עוד.(אני השארתי עד למראה של גבינת שמנת, הגם שבאכילה היא מורגשת הרבה יותר רכה וקטיפתית)
בהצלחה!!
מאמינה לך ולמקצועיות שלך, ואמנם לא הרתחתי בהתחלה ולא הלך לי. בכל מקרה ב2 מתוך 5 אתרים של מתכונים, מצויין כן להרתיח את החלב. לא שאני בטוחה אם הם יודעים שם מה הם כותבים...תודה על העדכון.
חייבת להדגיש שלכתחילה מאד לא כדאי להרתיח. להפך.
יצא והחלב רתח בלי כוונה, תנו לו לשבת ולהצטנן כ-5 דקות עד שיגיע ל -90 מעלות ופחות ורק אז תוסיפו את החומץ.
וכך נוצרים גושי גבינה גדולים שממש לא קשה לסנן ותוך חצי שעה יש גבינה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת מסלול
חדשנות AI ובינה מלאכותית
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת מסלול
פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת מסלול
פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת מסלול
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
קהילת פרוג מודה לקב"ה יחד עם כלל ישראל על חיסולו של רב המרצחים מלבנון
בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה
א מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ:ב עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה:ג דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ:ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ:ה כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ: