חצי גבינה של 250 גר?אני אוהבת לערבב חצי חצי גבינה לבנה ושמנת חמוצה ולהוסיף קצת מלח.
בדיוק כך!,גבינת שמנת זה פשוט:
יש כמה סוגים, בגדול תלוי ברמת אחוזי השומן שאת רוצה.
אני אוהבת לערבב חצי חצי גבינה לבנה ושמנת חמוצה ולהוסיף קצת מלח.
מרפדת מסננת חלבית בשתי ניירות סופגים איכותיים, על זה את הגבינות המעורבבות, ועליהם מכסה שוב בנייר סופג.
מעבירה למקרר לכמה שעות - שוב, תלוי כמה את רוצה שהגבינה תהיה קשה.
ככל שתשאירי אותה במסננת יותר זמן תקבלי מרקם קשה יותר.
אני חוששת לשכוח אז פשוט מניחה מלמעלה משהו כבד (כמו כוס מלאה מים לדוגמא), ותוך שעתיים בערך זה מוכן.
מרוקנת כל כמה זמן את המים שהצטברו בתחתית.
יוצא מושלם ממש.
לאבנה ככל הידוע לי מכינים באותה הדרך רק על בסיס יוגורט, אבל לא ניסיתי בעצמי.
לא.חצי גבינה של 250 גר?
ולאבנה גם עם חצי גבינה ומלח?
יודעת להגיד לי אם זה משנה כמה אחוזים יש ליוגורט? צריך מאחוז מסוים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: