פשיטא כביעתא בכותחא דשרי, והמחמיר אינו אלא מן המתמיהיןעבר לפני חודשיים
לא מומלץ בכלל ובייחוד לבעלי קיבה רגישה.עבר לפני חודשיים
מייחסים פה גדולות ונצורות למקפיא כבעל יכולת לעצור את הזמן וזה ממש לא נכון המקפיא יכול אולי לעזור אך רק לכמה ימים לא לחודשיים נו באמת לא להגזים.התאריך מתייחס לגבינה שאוחסנה במקרר.
אם היא הוקפאה לפני התאריך לא אמורה להיות בעיה.
אבל כדאי להפשיר ולהשתמש מיד. לא לשמור במקרר עכשיו...
ככה אנחנו עושים
תבדקו את הנושא אצל מומחים. ברוב מוחלט של המוצרים - ההקפאה עוצרת את תהליך ההתיישנותמייחסים פה גדולות ונצורות למקפיא כבעל יכולת לעצור את הזמן וזה ממש לא נכון המקפיא יכול אולי לעזור אך רק לכמה ימים לא לחודשיים נו באמת לא להגזים.
פרקטית וגם מדעית זה כן עובד.מייחסים פה גדולות ונצורות למקפיא כבעל יכולת לעצור את הזמן וזה ממש לא נכון המקפיא יכול אולי לעזור אך רק לכמה ימים לא לחודשיים נו באמת לא להגזים.
תעשו מה שאתם\ן רוצים\ות אני ממליץ שלא.מתוך הנחה שהגבינה הוקפאה לפני שעבר עליה התאריך, לא נראה לי שיש בעיה להוציא ולהשתמש מיד.
(בתור זוצ היינו מקפיאים את הגבינצ עם ניר אפיה בין אחד לשני.
אִם חלב אֵם מותר לצרוך עד שנה מההקפאה - לא נראה לי שיש בעיה.
גם על חלב אם היית ממליץ שלא?תעשו מה שאתם\ן רוצים\ות אני ממליץ שלא.
אכן.גם על חלב אם היית ממליץ שלא?
לא טענתי שום טענה אני בסך הכל המלצתי.:טענת טענה - אולי תסביר?אחסון והפשרת חלב אם
מדריך לאחסון והפשרת חלב אם בשימוש ביתי. הכנה לאחסון, שימוש בחלב שאוב, שמירה במקרר, הקפאה והפשרה.www.health.gov.il
לא מומלץ בכלל ובייחוד לבעלי קיבה רגישה.
אכן.
גם על חלב אם היית ממליץ שלא?
(לשם השוואה - תוקף של חלב אם בטמפרטורת חדר - 3 שעות, במקרר ימים ספורים...)
מה ההבדל?
תעשו מה שאתם\ן רוצים\ות אני ממליץ שלא.
מנסיון. [אמנם לא בחלב אם]המלצת שלא לצרוך / טענת שלא מומלץ לצרוך...
תסביר למה המלצת את מה שהמלצת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: