ככה אבל אנחנו מוציאים את כל הלבן שצף מההרתחה. לא רוצים את כל זה בטשולנט עצמו. לא הרבה זמן הרתחה. ממש קצת.לשים אותו גוש
ממש לא צריך להרתיח קודם את הבשר בנפרד
אנחנו מרתיחים מוציאים את כל הקצף...ככה אבל אנחנו מוציאים את כל הלבן שצף מההרתחה. לא רוצים את כל זה בטשולנט עצמו. לא הרבה זמן הרתחה. ממש קצת.
גם לנו נשאר מאוד מעט קצף בטשולנט עצמו ומשתדלים להוציא כמה שאפשר.אנחנו מרתיחים מוציאים את כל הקצף...
וגם אח"כ הקצף שיוצא בשולנט מוציאים...
אח"כ צורבים את הגוש מכל הכיוונים לפני הבישול.
שתיים עדיף מלכתחילה לבישול ארוך להרתיח אותו איזה שעתיים קודם בסיר נפרד ואז להוסיף שלם לסיר טשולנטלא השכנו השבוע מס' 8. וקנינו 2
אנחנו אוהבים את הנתח להכניס ישירות אחרי הרתחה קלה לטשולנט עם הכל. (מס' 8 כן? מה שעד היום השתמשנו).שתיים עדיף מלכתחילה לבישול ארוך להרתיח אותו איזה שעתיים קודם בסיר נפרד ואז להוסיף שלם לסיר טשולנט
הבעיה למי שאוהב שומן ברוטב של הטשולנט שאז צריך להוסיף חתיכה אחת שמינה מאוד או שומן
זה מוציא שומן לרוטב ועושה אותו טעים יותר ב2 זה יחסרמס' 8 כן?
הצריבה גורמת שהמיצים והטעמים של הבשר יישארו בתוכו...אנחנו לא צורבים בכלל.
שמתם אותו כגוש?ופעם אחת ניסיתי 2 ויצא- סולייה...
לאשמתם אותו כגוש?
וכל הגוש היה טבול הנוזלים?
כןלא
חתכתי לקוביות (אולי גם טיגנתי/צרבתי אותם)
אולי בגלל זה?
נכון...הצריבה גורמת שהמיצים והטעמים של הבשר יישארו בתוכו...
כן כנראה....לא
חתכתי לקוביות (אולי גם טיגנתי/צרבתי אותם)
אולי בגלל זה?
יש לו מספיק גם לתת בחוץ בשולנט שלי יוצא עם טעם חזק !נכון...
אבל המטרה שהטעם והמיצים יצאו החוצה וישפיעו על כל הטשולנט....ולא ישארו בתוכו...בשונה שכמבשלים בשר לבד..
לא שזה הורס...זה פשוט מיותר...יש לו מספיק גם לתת בחוץ בשולנט שלי יוצא עם טעם חזק !
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: