בשרי בשר 2 לחמין

sap13

משתמש מקצוען
עד היום היינו מכינים לטשולנטבשר 8. שמים גוש של בערך חצי קילו. מרתיחים. שוטפים אותו ושמים בחמין עם הכל. היה יוצא מושלם.
לא השכנו השבוע מס' 8. וקנינו 2.
אותו תהליך? אולי הוא כן צריך לחתוך לחתיכות? בישול ארוך יותר לבד חוץ מרתיחה?
 

blue cat

משתמש פעיל
אני שם אותו כגוש אחד / שניים ... שכל המיצים יישארו בתוכו
אני מלכתחילה מעדיף 2 יוצא טעים ורך...
 

blue cat

משתמש פעיל
ככה אבל אנחנו מוציאים את כל הלבן שצף מההרתחה. לא רוצים את כל זה בטשולנט עצמו. לא הרבה זמן הרתחה. ממש קצת.
אנחנו מרתיחים מוציאים את כל הקצף...
וגם אח"כ הקצף שיוצא בשולנט מוציאים...
אח"כ צורבים את הגוש מכל הכיוונים לפני הבישול.
 

sap13

משתמש מקצוען
אנחנו מרתיחים מוציאים את כל הקצף...
וגם אח"כ הקצף שיוצא בשולנט מוציאים...
אח"כ צורבים את הגוש מכל הכיוונים לפני הבישול.
גם לנו נשאר מאוד מעט קצף בטשולנט עצמו ומשתדלים להוציא כמה שאפשר.
אנחנו לא צורבים בכלל.
 

מערבבנו הידוע

משתמש מקצוען
לא השכנו השבוע מס' 8. וקנינו 2
שתיים עדיף מלכתחילה לבישול ארוך להרתיח אותו איזה שעתיים קודם בסיר נפרד ואז להוסיף שלם לסיר טשולנט
הבעיה למי שאוהב שומן ברוטב של הטשולנט שאז צריך להוסיף חתיכה אחת שמינה מאוד או שומן
 

sap13

משתמש מקצוען
שתיים עדיף מלכתחילה לבישול ארוך להרתיח אותו איזה שעתיים קודם בסיר נפרד ואז להוסיף שלם לסיר טשולנט
הבעיה למי שאוהב שומן ברוטב של הטשולנט שאז צריך להוסיף חתיכה אחת שמינה מאוד או שומן
אנחנו אוהבים את הנתח להכניס ישירות אחרי הרתחה קלה לטשולנט עם הכל. (מס' 8 כן? מה שעד היום השתמשנו).
 

גלי אבן

משתמש פעיל
בלת''ק .
בשר 2 פצצה לצ'ונט , משתמשים בו קבוע ולא מחליפים .
עם זאת , מי שאוהב שומן , הבשר פחות יתאים לו .
אבל יוצא מדהים ורך.
מומלץ.
 

ysrael

משתמש פעיל
עריכה תורנית
אני לא יודע איך יוצא לאנשים מס' 2 טוב
מספר 8 יוצא מעולה, רך ונעים...
ופעם אחת ניסיתי 2 ויצא- סולייה...
(כנראה צריך לעשות אותו אחרת, אם בכלל...)
 

ysrael

משתמש פעיל
עריכה תורנית
שמתם אותו כגוש?
וכל הגוש היה טבול הנוזלים?
לא
חתכתי לקוביות (אולי גם טיגנתי/צרבתי אותם)
אולי בגלל זה?

אגב שסיפרתי לחבר איך יצא לי הבשר, אמר לי "מי שם מס' 2 בטשולנט?!, מס' 2 זה רק להפשיר, לטחון טוב ולשים באסלה...!", מאז אני לא קונה 2 :(
 

לא לפרסום

משתמש מקצוען
יש לו מספיק גם לתת בחוץ בשולנט שלי יוצא עם טעם חזק !
לא שזה הורס...זה פשוט מיותר...
שנים גם אני טיגנתי בצל וצרבתי את הבשר...המון טירחה ולכלוך....
עד שגיליתי בצל מטוגן של פשקס[נמכר ביש.אושר עד.400 גרם עולה כ13 שקל מספיק לכמה שבתות]
אני מעמיד טשולנט בדקות ללא טיגון בצל..ממלא חצי סיר מים מרתיח ושם את כל החומרים...יוצא מושלם...
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה