בשיפור קולות של מקהלה.

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הקלטתי ילדים למקהלה, אבל השירה כמובן (רק שמישהו לא ישאל אותי למה כמובן...) לא נשמעת משהו.
איזה אפקטים בסיסיים כדאי להוסיף על מנת להעשיר את הקולות?
(תוכנת מואנדו)

מקווה שהובנתי, וממש אשמח לתשובות מהירות...
הילדים אמורים להופיע ממש בקרוב... :)

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
סליחה על ההקפצה...
למישהו יש מושג?
אם-כן, תודה!
חנוכה שמח!

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
לפזר אותם על הפנורמה קודם כל, אח"כ לעשות יותר ריוורב, ולשחק עם ה EQ, להוסיף אולי סוניק מקסימייזר ועוד.

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
תכפיל את הערוצים, תן לכל ערוץ שליחה לכיוון אחר (ימין שמאל) תזיז טיפונת את הערוצים אחד מהשני (מקבל נפח של מקהלה), תעשה אקולייזר שונה מעט על כל ערוץ, אתה יכול גם להוסיף ריוורב חזק על ערוץ נוסף שתכפיל ותשים אותו ברקע.
ואם כל זה לא עוזר... תפצה עם מוסיקה טובה שתאפיל על הכל...

מנדי אור

משתמש צעיר
צילום מקצועי
טריק קטן שאני משתמש בו לפעמים הוא כשיש פעמיים את אותו הקטע, אז להכפיל את הפעם השנייה לערוץ נוסף של הראשונה ואת הראשונה לשנייה, אבל זה רק במקרה שאין אפשרות להקליט עוד ערוצים. אחרי זה, כמובן לפתוח "מניפה", קרי לסדר את הערוצים אחד 30 L אחד 30 R אחד 40 L אחד 40 R וכן הלאה... בדרך כלל אני צריך כבר לשאול את עצמי מה אני עושה ב'מניפה' אחרי שאני מגיע ל100% לכל צד...
כשיש מעט ערוצים (בעיקר כשמדובר במקהלות ממש ולא בודדים (מעל 7 משתתפים)) אז אפשר לעשות מראש כל הערוצים 100% לכל צד.

זה בא בנוסף לטיפים מעלי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה