דרוש מידע בשורה למטפלות במעונות

המוכשר !!!

משתמש מקצוען

שר האוצר ושר החינוך הודיעו על הגדלת מענק ההתמדה לאנשי ונשות הצוות במעונות הסמל לגיל הרך • המענק, צפוי לשמר את כוח האדם במערכת החינוך בגילאי לידה עד שלוש תוך חיזוק מערכת מעונות הסמל וצוותי החינוך

בהמשך לתוכנית לחינוך לגיל הרך של שר החינוך ושר האוצר, נפגש אמש שר האוצר, בצלאל סמוטריץ' עם ראשי ארגוני מעונות הסמל. בפגישתם הציג השר את הגדלת שכר אנשי ונשות הצוות במעונות הסמל, על ידי מענק התמדה בסך 8,300 ש"ח.

לצד בחינה עתידית של משמעויות הסכם הסייעות בגני הילדים לאחר שייחתם, המענק צפוי לספק מענה מיידי להסכם כבר כעת. המענק, צפוי לשמר את כוח האדם במערכת החינוך בגילאי לידה עד שלוש תוך חיזוק מערכת מעונות הסמל וצוותי החינוך העובדים בה.

שר האוצר, בצלאל סמוטריץ', אמר לראשי הארגונים: "אני רוצה להודות לכם, אנחנו מפקידים בידיים שלכם את הדברים הכי חשובים לנו, בתקופה הכי חשובה שלהם בחיים. ברור לי שלא פתרנו את כל הבעיות ונמשיך להידרש במעלה הדרך. מבחינתי המטרה היא שכבר בשנה הקרובה נוכל לתת להם מענה ובוודאי בשנים הקרובות תגדילו את המענה לעשרות אלפי ילדים נוספים. אני רוצה להודות גם לאנשי אגף תקציבים על מו"מ אחראי ומיטבי".

שר החינוך יואב קיש על ההסכם: "אני שמח שההבנה על הצורך בשיפור תנאי צוות מעונות היום הבשילה להסכם. אנו מובילים שינוי משמעותי בשיפור החינוך לפעוטות. בניית כוח אדם איכותי בתנאי שכר ראויים זהו צעד מרכזי ומשמעותי בנושא. מודה לצדדים על השלמת המשא ומתן לטובת כולם".

יו"ר פורום ראשי ארגוני מעונות הסמל, ליאור גבאי: "אני מבקש להודות לשר האוצר סמוטריץ׳ על האוזן הקשבת ולצוות אגף התקציבים על ימים רבים של דיונים. ההחלטות שהתקבלו הניבו תוצאה לטובת מערכת החינוך לגיל הרך ולטובת הילדים של כולנו".

שוהם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
בשורה גם למנהלות...
אולי סוף סוף תוכלנה קצת לנשום ולהרגע מאלתור וחיפוש עובדות בנרות...

ה; מפרוג

משתמש מקצוען
מכתבים מארגון חלמי"ש

קבצים מצורפים

• מכתב לצוות .pdf
    KB 156.5 · צפיות: 130
  • סדר בסכומי התעריפים.pdf
    KB 135.1 · צפיות: 132

רחל י

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
למישהו יש מושג מה קורה עם העלאת השכר והמענק המובטח?

כל כך הרבה כותרות ודיבורים יצאו על זה לפני חודשיים
ותכלס - כלווום

emiri

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
קיבלתם את המענק המדובר או לא?

שרה שרם צילומותק

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
תכל'ס מה יצא בסוף?
ויש עובדות במעון שקיבלו תשלום על הימים שהיו בבית בגלל המלחמה?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה