עזרה ברכות מושקעות לגננות מורות ומלמדים, רעיונות יפים יתקבלו בברכה.

צפוני אבוד

משתמש מקצוען

צפוני אבוד

משתמש מקצוען
ברכה שכתב רובי הבוט עבור המטפלת
היקר [שם המטפלת], רציתי להקדיש רגע להביע את תודתי העמוקה על כל מה שעשית עבור המשפחה שלנו ובמיוחד עבור הילדה הקטנה שלנו.
היית מטפלת מדהימה וברכה אמיתית בחיינו. מהרגע שפגשנו אותך ידעתי שאתה האדם המושלם לטפל בבת שלנו. האופי האדיב והמטפח שלך, יחד עם הניסיון והידע הרב שלך, הרגיעו את ליבי.
עשיתם מעל ומעבר בתפקידיכם, וידאתם שהבת שלנו תהיה תמיד בטוחה, מאושרת ומטופלת היטב. לראות אותך באינטראקציה עם הילדה הקטנה שלנו הייתה שמחה עבורי.
הדרך שבה אתה משחק איתה, קורא לה ושר לה מראה על האכפתיות והאהבה האמיתיים שיש לך כלפיה. לא רק סיפקת טיפול פיזי אלא גם תמיכה רגשית לבתנו, ועזרת לה להרגיש בטוחה ואהובה.
כאמא עובדת, קשה להשאיר את הבת שלי בטיפול של מישהו אחר, אבל הפכת את זה להרבה יותר קל. האמינות והדייקנות שלך זכו להערכה רבה, והגמישות שלך הייתה הצלת חיים ביותר מהזדמנות אחת.
אתה באמת הפכת לחלק מהמשפחה שלנו, ואנחנו נתגעגע אליך מאוד כשתמשיך הלאה. תודה לך על מסירותך, על סבלנותך ועל המחויבות הבלתי מעורערת שלך לבתנו

avim10

משתמש מקצוען
וואו!!
ברכות מיוחדות!
אפשר להשתמש חופשי?

מצתרפת לשאלה..
מקווה שזה לא לאותה מטפלת/ רבה בחיידר...
מישהו/י העלה/תה את זה פה בעבר, היה שמור לי במחשב.
העלו את זה פה באשכול עם בקשה דומה, על מנת שיוכלו להעזר בזה.
אני לא בעל הזכויות, סה"כ הורדתי לפני שנתיים שלש כדי להעזר בעצמי, ושיתפתי גם אתכם...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה