אם הכוונה ל RCF, אפשר לחבר ישירות למגבר ללא צורך במיקסרעולה על הגל (הכותרת...)
אני צריך עזרה ברמקול של JBL דגם 715, האם הוא צריך מיקסר
או שאפשר לכוון אותו במיקסר המובנה כך שאני אוכל לחבר אליו מוזיקה בלי מיקסר,
תודה רבה
הכוונה היא לא ל-RCF הכוונה היא ל-JBL,אם הכוונה ל RCF, אפשר לחבר ישירות למגבר ללא צורך במיקסר
האם הוא צריך מיקסר
או שאפשר לכוון אותו במיקסר המובנה כך שאני אוכל לחבר אליו מוזיקה בלי מיקסר
מה לדעתך יהיה חסר?אבל גם ב RCF אם אתה מחבר לדוגמא אורגנית ישירות לרמקול, יהיו חסרים לך הרבה דברים,
אני לא חזק מאוד בסאונד וכדומה, אבל חיברתי את האורגנית שלי ישירות לרמקול והיה חסר מצילות, ועוד כמה דברים שאני לא יודע בדיוק מה הם, אבל שומע שזה לא אותו דבר. (ואני יודע 'בערך' איך זה אמור להשמע)מה לדעתך יהיה חסר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: