יש כאן מישהו המתמצא בפינאלה, ויכול להסביר לי איך משנים מפעם האמצע הפרטיטורה, ואיך מחליפים כלי נגינה בתוך הפרטיטורה (בכתיבת תווים לכלי הקשה)?
תודה רבה.
איך משנים מפעם האמצע הפרטיטורה
Ctrl+Kיש כאן מישהו המתמצא בפינאלה, ויכול להסביר לי איך משנים מפעם האמצע הפרטיטורה, ואיך מחליפים כלי נגינה בתוך הפרטיטורה (בכתיבת תווים לכלי הקשה)?
תודה רבה.
תודה רבה!! מאוד!!צפה בקובץ המצורף 1305560
לבחור את התיבה שבה רוצים לשנות עם הלחצן הימני של העכבר
יש שם משקלים שונים, אם רוצים לשנות את המפעם אז בוחרים Edit Time...
Ctrl+K
אתה בטוח שזה Time edit? אני רוצה לשנות מפעם, לא משקל.
לבחור את התיבה שבה רוצים לשנות עם הלחצן הימני של העכבר
יש שם משקלים שונים, אם רוצים לשנות את המפעם אז בוחרים Edit Time...
בדקתי עכשיו וטעיתיאתה בטוח שזה Time edit? אני רוצה לשנות מפעם, לא משקל.
והלחיצה על Ctrl+K והשינוי- זה משנה את הכלי מראש הפרטיטורה. אני מחפש איך להורות לנגן להחליף כלי בתוך הפרטיטורה, מבלי לשנות את הכלי בתפקידים שקודם לכן. איך עושים את זה?
תודה רבה מאוד.
לא יודעתוהלחיצה על Ctrl+K והשינוי- זה משנה את הכלי מראש הפרטיטורה. אני מחפש איך להורות לנגן להחליף כלי בתוך הפרטיטורה, מבלי לשנות את הכלי בתפקידים שקודם לכן. איך עושים את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: