עזרה בקשת עזרה דחופה!! חנות רהיטים בב"ב

מויסי

משתמש מקצוען
מי מכיר את חנות רהיטים לבני תורה ברחוב כהנמן ע"י קוקה קולה. האם הוא אמין ? ניתן לסמוך עליו ?
הדבר נחוץ מאד ונשמח מאד על כל עדכון. תודה מראש ותבורכו משמיים.

מויסי

משתמש מקצוען
אשמח מאד לשמוע פרטים כי הזמנתי שם ומשהו נראה מאד חשוד. אנא עדכן מה אפשר לעשות. תודה מראש

מויסי

משתמש מקצוען
וכל מי שיש לו פרטים אשמח מאד לשמוע זה מאד נחוץ כי מדובר בהרבה כסף

מויסי

משתמש מקצוען
התורה חסה על ממונם של ישראל אין מי שיכול לעדכן משהו ??
רחמים זה יהיה פשוט הצלה למנוע הפסד של אלפי שקלים אנחנו עדיין יכולים לחזור מהעסקה !!!

מויסי

משתמש מקצוען
לברוח כמו מאש
אתה יכול לפרט לי יותר אולי אפילו באישי אם אבטל אצטרך לשלם קנס מסויים. והשאלה גם מאיזה קטע להזהר.

מויסי

משתמש מקצוען
סליחה שאני מטרטר. אבל אנחנו פשוט בלחץ מאד מדובר בהמון כסף !!!! לכל מי שיש מידע רלוונטי אנא עדכנו אותנו זה מצווה גדולה

אברהם קורניק

משתמש מקצוען
לא מכיר
אבל באופן כללי לא הייתי ממליץ על אלו שמוכרים ל"בני תורה"...... או אלו הגמ"חים לריהוט וכדו'
בדרך כלל אלו הכי מסוכנים.

נחמש

משתמש צעיר
לא יודעת מה כתבו לפני..
אני קניתי שם לפני 3 שנים ומרוצה מאד!
הזמנתי שולחן +כסאות מעץ מט והגיע מבריק-בלי לעשות בעיות החליף לי וכן ניילן לי בחינם את הכסאות.
שוב, אין לי מושג מעבר לזה.

מויסי

משתמש מקצוען
תודה. אבל זה חנות רשמית ומסודרת רק שניהיה קצת סיבוכים ואנחנו חייבים לדעת האם המוכר אמין או חלילה .....

נחמש

משתמש צעיר
לכן כתבתי שלי שידר אמינות ובמיוחד כשהחליף לי את השולחן למרות שלא נרשם בהזמנה בצורה מספיק ברורה.

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
קרובת משפחה שלי אומרת שאחד המנהלים בעבודה שלה קנה שם ריהוט בהזמנה אישית (מבחינת מידות וכד)
והיה מאד מרוצה.

מויסי

משתמש מקצוען
תודה לכולם אם יהיה עוד חוות דעת אחת ניהיה רגועים. אשריכם ישראל !!!

טוביה לוי

משתמש פעיל
לברוח כמו מאש
אתה יכול לפרט לי יותר אולי אפילו באישי אם אבטל אצטרך לשלם קנס מסויים. והשאלה גם מאיזה קטע להזהר.
אדם לא אמין מבטיח אספקה לתאריך מסויים ומגיע הרבה זמן אחרי
וגם מה שמגיע זה לא מה שהזמנת
המוצרים עצמה באיכות של עזה לא מחזיקים מעמד אפילו כמה חודשים
ואין עם מי לדבר הבן אדם לא מגיב לא מתייחס ולא עונה לטלפונים
זה לא ריהוט לבני תורה זה אונאת וגניבת בני תורה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה