דרוש מידע בקשת המלצה על מדפסת לייזר

אמנות העימוד

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עימוד ספרים
אשמח להמלצה על מדפסת לייזר.

ליתר פירוט: משיקולי חסכון ויעילות לטווח ארוך חשבתי לקנות מדפסת שחור/לבן לחוד ומדפסת צבעונית לחוד. וזאת מפני שהטונרים הצבעוניים יקרים יותר, וכאשר מדפיסים ש/ל במדפסת צבעונית הרי זה בהכרח שואב גם משאר הטונרים ולא רק מהשחור (כך נאמר לי מחברת ברדר), והפתרון בעיניי הוא להדפיס ש/ל במדפסת ש/ל ולא בצבעוני.

רק אציין שכרגע אני מתעניין בעיקר במדפסת ש/ל, והצבעוני לא הכרחי כעת. אבל היות ובעתיד אני מתכוון לרכוש כזאת, והיות ובצבעוני אין מדפסות שאינם משולבות (רק בש/ל יש מדפסות בלבד), לכן המדפסת ש/ל שאני מעוניין לרכוש כרגע עדיף שתהיה לא משולבת (ואת הסורק וכו' אוכל לקנות בצבעוני משולב בהמשך).

אגב, קיבלתי המלצה על מדפסות של ברדר, אבל רק מסדרת HL.

אשמח לכל תובנה והערה על הנכתב לעיל, ובכלל זה גם על התזה של היעילות שבפיצול וברכישה של מדפסות שונות לשחור־לבן ולצבע.

ctrl-p קונטרול פי

משתמש מקצוען

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה