תנסו את רהיטי שוהם בבני ברקחדר שינה להורים איכותי יפה
על איזה שארפ שחור בררת שהוא מומלץ?הייתה לי התלבטות גדולה בקניית מקרר גדול- שארפ או LG, בסוף קנינו LG כי ראינו הרבה תגובות שהפלסטיק של שארפ נסדק מהר, עכשיו אני מתחרטת שלא קנינו שארפ-4 דלתות שחור, הרבה יותר יפה. (בסוף המנקה סדקה לנו את המגירה של LG- זה עניין של שמירה.)
LG מנירוסטה על מכה קטנה שמקבל נוצר בועה, ורואים כל טביעת אצבע, וחוץ מזה ששארפ השחור הרבה יותר יפה,
מקווה שאני מובנת
על איזה שארפ שחור בררת שהוא מומלץ?
יש ל LG גם מקרר הפוך 4 דלתות, לא רק עם מגירה.הייתה לי התלבטות גדולה בקניית מקרר גדול- שארפ או LG, בסוף קנינו LG כי ראינו הרבה תגובות שהפלסטיק של שארפ נסדק מהר, עכשיו אני מתחרטת שלא קנינו שארפ-4 דלתות שחור, הרבה יותר יפה. (בסוף המנקה סדקה לנו את המגירה של LG- זה עניין של שמירה.)
LG מנירוסטה על מכה קטנה שמקבל נוצר בועה, ורואים כל טביעת אצבע, וחוץ מזה ששארפ השחור הרבה יותר יפה,
מקווה שאני מובנת
נכון... לכן התחרטתי שלא קניתי זכוכית שחורהיש ל LG גם מקרר הפוך 4 דלתות, לא רק עם מגירה.
נראה מאד יפה, מזכיר מאד את סמסונג
הענין של המכות אותו דבר בשארפ וכל מקרר מחברה אחרת - תלוי בציפוי
ונירוסטה זה חומר לא חברה,
כל נירוסטה שמקבלת מכה יוצרת בועה, לאו דווקא של LG
כנ"ל לגבי טביעת אצבע - זה קשור לצבע לא לחברה.
תקני נירוסטה של שארפ יראו אותו דבר טביעת אצבע...
ובאופן כללי דווקא LG מומלץ מאד
איזה?שארפ הוציאו דגם חדש
עם פלסטיקה חזקה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: