לאיזה גילאים? גם לבנות בגילאי 11 וכדומנ?אתרים שאני מזמינה בגדים
Fine Lingerie, Sleepwear and Sportswear at The Lingerie Shop New York
The Lingerie Shop New York sells a large selection of lingerie, bras, shapers, slips, nightgowns, sleepwear, morning robes, sportswear, dressy and casual robes and sportswear tops and skirts.thelingerieshopny.comLulu Kids Clothing
Lulu Kids Clothing - we have a huge selections of children's wear - we offer free shipping on orders over $150 USD and free in store pickup in 5 of our locationslulukidsclothing.comאם זה הסגנון שלך אוכל להמליץ לך על בגדים שקניתי ואהבתיHush.Shop® - Official Site
The Hush Shop® Curated Quality Clothing for Baby, Boys, Girls, and modesty wear for Teen & Ladiesthehushshop.com
יותר פשוט וזול זה כל המותגים the children place וכו'
אתרים מעולים.אתרים שאני מזמינה בגדים
The Lingerie Shop New York sells a large selection of lingerie, bras, shapers, slips, nightgowns, sleepwear, morning robes, sportswear, dressy and casual robes and sportswear tops and skirts.thelingerieshopny.comLulu Kids Clothing
Lulu Kids Clothing - we have a huge selections of children's wear - we offer free shipping on orders over $150 USD and free in store pickup in 5 of our locationslulukidsclothing.comאם זה הסגנון שלך אוכל להמליץ לך על בגדים שקניתי ואהבתיHush.Shop® - Official Site
The Hush Shop® Curated Quality Clothing for Baby, Boys, Girls, and modesty wear for Teen & Ladiesthehushshop.com
אשמח!אם זה הסגנון שלך אוכל להמליץ לך על בגדים שקניתי ואהבתי
לטוטיני ופסטל- כן. בבורו פארק.@כבי800 האם לאתרים שציינת יש חנות?
חלק מהאתרים שאני ציינתי עושים משלוח לארץ, אבל די יקר.כל האתרים שרשמתם פה,
שום דבר לא מגיע לארץ?
אני אשמח. חיפשתי נואשות באמזון לבנות בגילאי 11.. פיגמה ארוך דק.אגב- פיז'מות קיץ ודק ארוך לילדים- אמזון הוא המקום מבחינתי.
מחירים טובים לחברות מעולות ודגמים יוקרתיים (לאלו שלא חובבות דיסני ומחפשות קו נקי. כלומר, יש גם דיסני אבל זה זול גם כאן. הקו החלק נמכר כאן בחנויות יוקרה במחירי על חלל, ובאמזון יש דברים יפהפיים- מחברות מעולות ממש- ובמחירים טובים)
אם מעניין מישהי אני יכולה להעלות קישורים לכאלו שהייתי מרוצה מאד מרוצה מהם.
הילדים שלי עדיין קטנים, אבל למיטב זכרוני הפיז'מות שהזמנתי לבת שלי מגיעות גם במידות האלו.בנות בגילאי 11
האמת, לגיל הזה- ממליצה לך לחפש באתר של טוטיני שהמלצתי למעלה. יש להם פיז'מות מעולות במחירים הגיוניים למדי ומותאמות לחרדים.בנות בגילאי 11.. פיגמה ארוך דק.
איך את מזמינה מלולו לארץ??אתרים שאני מזמינה בגדים
אני משערת שלאה מזמינה לארה"ב ומישהו מביא לה. גם אני ככה.איך את מזמינה מלולו לארץ??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: