זהו
זה בקע במפשע
והסבירו לנו שבדכ זה נמצא מצד אחד (בת)
ופותיחם לסדר משתי הצדדים
כך שנישמע לי יותר מסובך
וגורם לילדה אי שקט
גם אצל אחותי, הבקע היה במפשעה. בן.החששות שלך טבעיות, פשוט כי את אמא, וזה ניתוח.
אבל אני רוצה לספר לך שאחותי עברה עכשיו עם הבן שלה ניתוח כזה, ילד ראשון.. היתה מאוד לחוצה...
אני רק יכולה לנסות להרגיע אותך, שהיא הצהירה מיד אח''כ, שהיא לא חלמה כמה העניין פשוט, ולא מסובך. ניתוח מאוד רווח, השתחרר מיד, והתאושש תוך כמה ימים שככה מכל הסיפור...
בהצלחה, והכי בקלות שאפשר.....!
הוספה: בקטע המעשי הם לא ראו צורך לקחת רופא פרטי.
איך מגיעים לדר ביליק??בדיוק כמו אצל הבת שלי. גילו בגיל שבועיים בערך, דו צדדי.
רצינו רופא פרטי אבל לא התאפשר כי היה צורך לנתח מיידי וניתוח פרטי בנתונים שלנו התאפשר רק מגיל חצי שנה.
היינו אצל דר ביליק והוא שלח לתל השומר, הוא אמר שיש שלושה מנתחים ושלושתם מומחים מאד.
ב"ה עבר ממש בקלות, התאוששות מהירה וממש מיד הרגשנו איך הוקל לילדה וכבר לא כואב לה.
(כלומר לפני הניתוח כאב לו יותר מאשר מיד אחרי כשההרדמה פגה...)
תתפלו שילך בקלות, ובלי סיבוכים
אני יודעת שד"ר גורמן נפלא בשביל ניתוחי בקע.
אצלינו גם עברו ניתוחים כאלה בשני הצדדים.
035409826איך מגיעים לדר ביליק??
בהמלצת הרב פירר עשינו את הניתוח אצל ד"ר ביליק בתל השומר- אבל לא באופן פרטי, אלא הגענו ביום שהוא היה המנתח וכך הוא עשה את הניתוח. (זה בכל אופן מה שאני זוכרת לגבי הפרוצדורה)
היינו אצל דר ביליק והוא שלח לתל השומר, הוא אמר שיש שלושה מנתחים ושלושתם מומחים מאד.
ב"ה עבר ממש בקלות, התאוששות מהירה וממש מיד הרגשנו איך הוקל לילדה וכבר לא כואב לה.
(כלומר לפני הניתוח כאב לו יותר מאשר מיד אחרי כשההרדמה פגה...)
תתפלו שילך בקלות, ובלי סיבוכים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: