טיול בחו"ל בקיץ הקרוב- ציריך או לונדון, ואולי בכלל בוסטון?

נופש.

משתמש רשום
יש לנו 2 כרטיסי בונוס של אל על, שנותנים טיסה חינם למגוון יעדים, לא כולל מיסי נמל,
הכרטיס בתוקף לחודשים 5-6/2023
הזמן המתאים לנו לצאת הוא ביוני, אנו אמורים להיות אז זוג + תינוק בן מספר חודשים.
מתלבטים על היעד, ציריך או לונדון (לוטון), יש אפשרות גם לבוסטון, אך מחיפוש גוגל זה נראה שזה פחות מעניין.
חשבנו אולי עדיף לונדון על פני ציריך כיוון שהיידיש שלנו חלשה, והאנגלית ברמה בסיסית/בינונית, אז יותר יהיה קל להסתדר בלונדון מבחינת השפה, אפילו שגם בציריך אפשר להסתדר עם אנגלית, אך כיון שגם האנגלית שלהם היא לא שפת אם, וגם שלנו היא לא משופרת אז לכאורה יותר טוב לונדון.
מצד שני, אם כבר יש לנו כרטיס בחינם, עדיף לנצל את זה ליעד הכי יקר;) שזה בוסטון... וגם בשביל פעם אחת להיות בארה"ב...
יעדים נוספים שהכרטיס נותן: פריז, רומא, יוהנסבורג, בודפשט, פראג, מילאנו, מדריד, מינכן, וינה, ברלין, אמסטרדם, מרסיי, בוקרשט, פרנקפורט,
מה אומרים? ואיפה יותר מעניין? ואיפה המלונות הכי זולים?

3524

משתמש סופר מקצוען
יש לכם ויזה לארה"ב?

אנחנו במקומכם היינו מדרגים סדר עדיפויות בוסטון, יוהנסבורג, ציריך, כל השאר.

נופש.

משתמש רשום
יש לכם ויזה לארה"ב?

אנחנו במקומכם היינו מדרגים סדר עדיפויות בוסטון, יוהנסבורג, ציריך, כל השאר.
אין לנו ויזה, אם צריך נעשה, זה מסובך?
למה זה הסדר העדיפויות שהייתם מדרגים?

3524

משתמש סופר מקצוען
בשביל לעשות ויזה עד יוני צריכים להיפרד מכמה אלפים טובים, ייתכן שכבר זול יותר להמתין עד לביטול הצורך בויזה ואז לרכוש כרטיס במחיר מלא.

נופש.

משתמש רשום
תודה על המידע!
לא ידעתי.
יוהנסבורג נשמע לי קצת מלחיץ,
למה עדיף ציריך על לונדון וכל השאר?

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
תודה על המידע!
לא ידעתי.
יוהנסבורג נשמע לי קצת מלחיץ,
למה עדיף ציריך על לונדון וכל השאר?
מה אתם אוהבים לפגוש כשאתם נופשים?
מה הכי מעניין אתכם?
כמה התקציב שלכם ל״ביזבוזים״?
לפעמים פיתוי של 60 ש״ח לכרטיס ליעד ספציפי, יסתבר כנזק כספי גבוה...
ככל שתדעו מה בדיוק אתם רוצים ומהן האפשרויות שלכם, תפעלו יותר בחכמה, וכך תהנו יותר וגם לא תחזרו עם חור בכיס..

3524

משתמש סופר מקצוען
שיקולי סדר העדיפויות הם מגוונים, עד כמה המקום מעניין אותי, כמה סיכוי יש לי להגיע לשם אי פעם בעצמי בלי כרטיסי חינם, עד כמה אנחנו רוצים למקסם את שווי הכרטיס, כמה תעלה השהייה במקום ועד כמה המקום נגיש לשומרי מצוות.

גבעתית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מה מעניין אתכם יותר?
נופים מושלגים? אתרים\אטרקציות? טיולים? שופינג? שקט ורוגע?

avi++

משתמש מקצוען
אם כבר יש לנו כרטיס בחינם,
זהו, שזה לא בדיוק בחינם, אני לקחתי טיסה לרומא לעוד חודש, המיסי נמל עלו 80$, לארה"ב זה באיזור ה150$ ולאנגליה באיזור ה120$, תלוי בתאריכים וביעדים (אם יוצאים מטרמינל 1 זה יותר זול)

נופש.

משתמש רשום
תודה על התגובות,
עזרתם לנו מאוד,
הפור נפל על ציריך.
וכעת אם תוכלו לענות לנו באשכול הבא נשמח מאוד.
תודה רבה!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה