אלף שאלות על בצק סוכר:
כמה מסובך להתעסק איתו? (לילדות לא גדולות)
טיפים להתעסקות בזה? (כמו קורנפלור וכו)
איפה הכי זול לקנות אותו כשמדובר בכמויות של עשרות ק"ג?
ואם מחליטים שזה יקר- כמה זמן לוקח להכין? (ראיתי מתכון באשכול אחר משהו עם תמצית גלוקוזה ואבקת סוכר)
מה הנפח של קילו אחד שמוכרים? (בשביל לחשב כמה אני צריכה, בעצם)
אשמח לתשובות מכל בעלות הנסיון
תודה רבה
כמה מסובך להתעסק איתו? (לילדות לא גדולות)
טיפים להתעסקות בזה? (כמו קורנפלור וכו)
איפה הכי זול לקנות אותו כשמדובר בכמויות של עשרות ק"ג?
ואם מחליטים שזה יקר- כמה זמן לוקח להכין? (ראיתי מתכון באשכול אחר משהו עם תמצית גלוקוזה ואבקת סוכר)
מה הנפח של קילו אחד שמוכרים? (בשביל לחשב כמה אני צריכה, בעצם)
אשמח לתשובות מכל בעלות הנסיון
תודה רבה