דרוש מידע בע"ה היום בוחרים דירה במחיר למשתכן בלוד- בן שמן (אהרוני)- אשמח מאוד להמלצה

מצויינת

משתמש פעיל
הקבלן אהרוני
היום נהיה בין הראשונים יחסית
רק בבחירה אתמול ירדו כמעט 10 אנשים (מתוך 35 נראה לי) למרות שזו זכיה ממש משתלמת!
וגם ממש בימים האחרונים, עוד לפני בחירת הדירה התקדמנו במספר דומה...
ככה שיש סיכוי לעוד...
והיו גם פה ושם אנשים שלא מבינה למה הם בחרו את הדירה שבחרו, נשמע לי סוג של אנדנדינו...
אם כי רובם כן בחרו לפי המוצלחות

בכל מקרה אשמח להמלצה
אנחנו יחסית נוכל לבחור מוקדם... ככה שמקווה שישאר לנו כל מה שרשום באתר:
איזה עדיפות יש
אשמח מאוד להמלצתך @בית שמשניק @ירמי וולדמן, אולי גם @קפה ועוגה
מי עוד המומחים כאן?

דירת 5 חדרים לצד של הפארק והאגם אבל בקומה 3 ומטה (בקומה 3 מוצמד מחסן קטן וחניה אחת משום מה, בקומה 1 למשל, יש 2 חניות ובקומה 2 מוצמד מחסן גדול יותר )
דירת 3 חד' לצד של הפארק- אבל דירה קצת פחות מוצלחת, בקומה 6 ומטה
דירת 5 חדרים בצד הפחות מוצלח, עם בניין צמוד, אבל מקומה 14 ומטה (והבנין הסמוך הוא עד 9 קומות- ככה שמסתמא זה פחות היזק ראיה...)
אשמח מאוד להמלצה
מהיכרות עם שטח של ציבור חילוני/ דתי

בר אילן

משתמש צעיר
1.
האם יש לכם יכולת כלכלית לרכוש דירת 5 חדרים?
אם לא, אין שאלה.
2.
האם אתם מתכננים לגור בדירה? אם כן, הדירה הגבוהה יורדת מהפרק (בהנחה שלא משתמשים במעלית שבת).

נחמה הברפלד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
רק אוכל להמליץ מהניסיון שלי שבחרנו דירה בצד העורפי הפונה לנוף ולא למגורים ואנו מברכים על כך כל יום כמובן שתלוי מה הטעם שלכם אבל היזק ראיה משכנים ועוברי אורח אף אחד לא אוהב,
דבר שני גם אם תדמיינו ממש חזק איך הדירה תיראה במציאות תמיד בסוף יש הפתעות בשטח כך שתתפללו מאד חזק שה' יוביל אתכם להחלטה הנכונה כ"כ קשה לדעת על הנייר מה יהיו תנאי השטח בעוד כמה שנים...
מאחלת הרבה סייעתא דשמיא

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
הקבלן אהרוני
היום נהיה בין הראשונים יחסית
רק בבחירה אתמול ירדו כמעט 10 אנשים (מתוך 35 נראה לי) למרות שזו זכיה ממש משתלמת!
וגם ממש בימים האחרונים, עוד לפני בחירת הדירה התקדמנו במספר דומה...
ככה שיש סיכוי לעוד...
והיו גם פה ושם אנשים שלא מבינה למה הם בחרו את הדירה שבחרו, נשמע לי סוג של אנדנדינו...
אם כי רובם כן בחרו לפי המוצלחות

בכל מקרה אשמח להמלצה
אנחנו יחסית נוכל לבחור מוקדם... ככה שמקווה שישאר לנו כל מה שרשום באתר:
איזה עדיפות יש
אשמח מאוד להמלצתך @בית שמשניק @ירמי וולדמן, אולי גם @קפה ועוגה
מי עוד המומחים כאן?

דירת 5 חדרים לצד של הפארק והאגם אבל בקומה 3 ומטה (בקומה 3 מוצמד מחסן קטן וחניה אחת משום מה, בקומה 1 למשל, יש 2 חניות ובקומה 2 מוצמד מחסן גדול יותר )
דירת 3 חד' לצד של הפארק- אבל דירה קצת פחות מוצלחת, בקומה 6 ומטה
דירת 5 חדרים בצד הפחות מוצלח, עם בניין צמוד, אבל מקומה 14 ומטה (והבנין הסמוך הוא עד 9 קומות- ככה שמסתמא זה פחות היזק ראיה...)
אשמח מאוד להמלצה
מהיכרות עם שטח של ציבור חילוני/ דתי
אני עושה את זה לפרנסתי
אני יושב באופן יסודי על כל הפרויקט
ועושה לך רשימה מסודרת של הדירות
עם דירוגים וכו
זה עבודה שלוקחח זמן והרבה
אני צריך התראה של כמה ימים
בכל אופן שיהיה בהצלחה

צחי קרמר

משתמש פעיל
גר באיור
ההמלצה היא תמיד לכיוון הנוף (לבדוק לעומק לא כל מה שנראה בהדמיות יהיה באמת )ומרפסת גדולה
לפי המחירים שיש כרגע באיזור ומבדיקה שעשיתי לכמה זוכים לא היה עדיפות לדירות גדולות
יש מצב שזה ישתנה בהמשך

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה