נכתב ע"י Srool;260705:אני לא מוצא הבדלים בין הכרטיס החדש והישן שלך. אולי בהקלטת מוזיקה זה נשמע אחרת.
ההבדלים בינינו הם שלי לא היה בס וגם שלא השתמשתי באפקט הד
אני לא חושב שההבדל מורגש כ"כ..
בכ"א יש לי גם כרטיס קול רציני שעולה כ-1000 של (lexicon. lambda), שכרגע ההקלטה בו יוצאת עם רעשים. אין לי מושג למה
אבל אני לא חושב שההבדל באיכות הבסיסית של הקלטה חלקה ללא אפקטים (קוראים לזה flat, לא?) מרקיע שחקים.
נכתב ע"י דינקיס;262087:מעבר לעובדה הפשוטה שהשני פשוט שר יותר יפה... קשה מאוד לשים לב להבדל בין ההקלטות. לכל אחד יש את התדרים שלו, הגוון שלו וכו'
ההבדל הוא מינורי, אני לא יודע אם לתלות אותו ב EQ או באמת בכרטיס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: