אם הוא זוכר להוריד נעליים...מישהו כתב פעם שכל פעם הוא מוריד את הנעליים שלו ושם במושב האחורי - ליד הילד
תמיד עובד
מדהים ומיוחד
כן מבית שמש, הייתי ברח הזה היום ויש לי ילדה בגיל הזהאתה מבית שמש?
אז העיריה שוקלת לסבסד את המכשיר ב 5ש’’ח לכן שאלתיכן מבית שמש, הייתי ברח הזה היום ויש לי ילדה בגיל הזה
ברצינות?!אז העיריה שוקלת לסבסד את המכשיר ב 5ש’’ח לכן שאלתי
שתדע לעקוב על הפרסומים
באמצע שהיא מאכילה את הילדים ארוחת ב.?אולי כדאי לדאוג שכל גננת תרים טלפון להורה של הילד שלא מגיע עד השעה 9
בדרך כלל זה טלפון או 2
אולי כדאי לדאוג שכל גננת תרים טלפון להורה של הילד שלא מגיע עד השעה 9
בדרך כלל זה טלפון או 2
אני אומרת לה שאני מודיעה יום לפני/ בבוקר שאני לא שולחת,באמצע שהיא מאכילה את הילדים ארוחת ב.?
זה ייפסק אחרי שבוע....
אני חושב שזה נדרש מהם כבר היוםאולי כדאי לדאוג שכל גננת תרים טלפון להורה של הילד שלא מגיע עד השעה 9
בדרך כלל זה טלפון או 2
בבקשה בלי האשמות זה פורום ציבוריאני חושב שזה נדרש מהם כבר היום
ואם לא פשוט לחייב אותם בחוק
לא מחפש אשמים לא מדברים דווקא על המקרה שקרה היוםבבקשה בלי האשמות זה פורום ציבורי
יש להם מספיק מצפון
ואף אחד לא אשם
תשאלו את ידידים זה יכול לקרות לכל אחד גם לאנשים האחראיים ביותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: