בעיית מסך חריגה

ידידיה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
שלום. ברשותי מחשב מיני נייד של אסוס, שלצערי נפל והמסך שלו נשבר. פניתי לאיזושהי מעבדה בירושלים, והם החליפו את המסך. יש לציין שהמסך המקורי היה מבריק, והחדש היה מט, אבל זה לא הפריע לי.
לאחר כחודש של עבודה, נאלצתי לבצע כיבוי כפוי (דבר שקורה מידי פעם), ומאז המסך השתבש, ואני רואה רק חלק מהמסך, וחלקו נמצא מחוץ לשולי המסך הפיזי.
הבעיה היא גם בביוס, כך שנראה שזו היא בעיית חומרה.

השאלה האם מישהו מכיר כזו בעיה? ודבר נוסף האם לדעתכם אפשר לבוא בטענות על מי שהתקין לי את המסך (התנגשות חומרה וכאלה) או שזה לא קשור.

תודה רבה

DVD COAN

משתמש מקצוען
האם בדקת את המסך
אולי זו בעית מגעים נפוצה
(החיבור בין המשך למחשב הינו סרט זעיר שאם לא הוכנס וננעל בתושבת כמו שצריך הוא יכול לזוז)
או שהמסך פגום

בין כה אתה צריך מעבדה שיבדקו
שלח ולפי זה תתקדם

ידידיה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
כמובן ששלחתי את זה חזרה אליהם, הם טוענים שהם בדקו את המסך הזה על מחשב אחר והוא תקין, וכמו כן הם בדקו את המחשב שלי עם מסך חיצוני והוא לא תקין. כך שמן הסתם הבעיה היא בחומרה. השאלה מי אשם?

א

איצה מאייר

אורח
כששלחת את המחשב בפעם הראשונה למעבדה מה ביקשת מהם?

א

איצה מאייר

אורח
אם הם מסוגלים להוכיח שהבעיה היא במחשב אז הצדק איתם.
אם אתה מסוגל להוכיח שהבעיה היא רק במסך הצדק איתך.
ואם קיבלת מסך מט במקום מבריק ולא עודכנת לפני על השנוי אתה יכול לדרוש להחליפו(דבר שגם יעזור לך לדעת במה באמת הבעיה)
טיפ קטן:במקרים כאלה אל תבקש שיחליפו לך את המסך,
תבקש שיתקנו לך את המחשב.

ידידיה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
הבעיה שהם לא עלו על הבעיה, אז הם לא יכולים להוכיח כלום, ואני בהחלט לא יכול להוכיח שזה קשור אליהם. לכן הצעתי להם פשרה שיקחו את המסך חזרה ויחזירו לי את עלות התיקון וההחלפה, ואני אאלץ לקנות מחשב חדש. לא נשמע הוגן??

א

איצה מאייר

אורח
נכתב ע"י ידידיה;582772:
הבעיה שהם לא עלו על הבעיה, אז הם לא יכולים להוכיח כלום, ואני בהחלט לא יכול להוכיח שזה קשור אליהם. לכן הצעתי להם פשרה שיקחו את המסך חזרה ויחזירו לי את עלות התיקון וההחלפה, ואני אאלץ לקנות מחשב חדש. לא נשמע הוגן??

אם אתה לא יכול להוכיח אז יש לך בעיה,
מה שאני הייתי עושה במצב הזה פשוט מבקש שיחליפו למסך מבריק.
אם הבעיה ממשיכה אז הבעיה היא במחשב.(והם לא צריכים להחזיר לך כלום סוף פסוק כתבת שביקשת שיחליפו לך מסך וזה מה שהם עשו)
אם הבעיה נפתרה אז יש לך הוכחה פשוטה שהבעיה היתה במסך וקיבלת גם חדש ושלום על ישראל.
ואני כותב שוב.
אם הבעיה היא במחשב ואתה דרשת החלפת מסך הם לא צריכים להחזיר לך כלום.

ידידיה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י איצה מאייר;582775:
אם אתה לא יכול להוכיח אז יש לך בעיה,
מה שאני הייתי עושה במצב הזה פשוט מבקש שיחליפו למסך מבריק.
אם הבעיה ממשיכה אז הבעיה היא במחשב.(והם לא צריכים להחזיר לך כלום סוף פסוק כתבת שביקשת שיחליפו לך מסך וזה מה שהם עשו)
אם הבעיה נפתרה אז יש לך הוכחה פשוטה שהבעיה היתה במסך וקיבלת גם חדש ושלום על ישראל.
ואני כותב שוב.
אם הבעיה היא במחשב ואתה דרשת החלפת מסך הם לא צריכים להחזיר לך כלום.

מסכים לכל מילה. השאלה היחידה היא האם לא יכול להיות שעצם החלפת המסך גרמה לקלקול המחשב. יכול להיות שזו שאלה טפשית, אבל אני לא מבין כלום בחומרה.

א

איצה מאייר

אורח
נכתב ע"י ידידיה;582780:
מסכים לכל מילה. השאלה היחידה היא האם לא יכול להיות שעצם החלפת המסך גרמה לקלקול המחשב. יכול להיות שזו שאלה טפשית, אבל אני לא מבין כלום בחומרה.

הכל יכול להיות אבל אם זה מה שאתה חושב אתה פשוט צריך להוכיח.
ואל תשכח שהמחשב נפל...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה