בעיה קשה באורגן!!!

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
רולנד VA7 באמצע הפעילות ללא כל הודעה מוקדמת עושה ריסטארט ו"פותח" את האורגן מתחילה כאילו הייתה נפילת מתח. ההפרשים בין הפעמים שהוא נופל לא מוגדרים, (יכול לעבוד חצי שעה וליפול, ואח"כ חצי דקה..)
כמובן שכל האירוע נעצר וכולם ממתינים עד שכבודו יאתחל את המערכת... אם לא היה עצוב הייתי צוחק.
בעבר, בדרך כלל כשהכלים היו מגיעים לשלב כזה הייתי עוצר בכביש המנהרות ומעיף את הכלי מגובה של 50 מ' מהגשר לבני דודנו..
כל החיבורים - חשמל בשני הקצוות מצויינים.(ניסיתי להחליף כבלים, להחליף מקורות מתח, ללא הועיל)
זוהי בעיה פנימית. מישהו נתקל פעם בדבר כזה? מה ניתן לעשות במצב כזה?

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
א. שמעתי מכאלה שהיו במירון על מה שאירע.
ב. אני זוכר שהייתי בחתונה לפני כמה שנים ולייבלה ליפסקר ניתן על אותו אורגן אם איני טועה אולי VA3 - והייתה לו בדיוק את אותה בעיה (נראה לי) תשאל אותו מה הוא עשה.

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אולי אפשר לבדוק זאת ב'חלילית'?

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
תודה לכולם!
דיברתי עם לייבלה ליפסקר, והוא אישר לי שהייתה לו אותה בעיה בעבר. מדובר כנראה על ספק הכח.
תמיד אפשר לבדוק בחלילת, אבל עד שמגיעה ההזדמנות להיות שם באיזור עם הכלי הזה ששוקל חצי טון, ואין חניה, אז הפורום כאן מספיק.

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יש לך מזל שהזכרון לא בגד בי, כי זה באמת סיפור ישן....:) ;) בהצלחה!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה