שלום. אני משתמש במחשב נייד, וזה זמן רב שהמקלדת עושה בעיות, דהיינו מקישה מעצמה אותיות או ספרות בלי שנתבקשה.
שימוש במקלדת חיצונית לא פתר לי את הבעיה מכיון שלא הצלחתי בשום אופן להשבית את המקלדת המובנית, (עד כאן מוכר מאד...)
לאחר נסיונות רבים והתיעצויות כאן בפורום שהעלו חרס פניתי לטכנאי, זה האחרון הסביר לי שאין אפשרות לנתק פיזית את המקלדת
כיון שמקש ההפעלה של המחשב הזה הוא חלק אינטגרלי ממנו ממש (מצרף תמונה)
לכן מה שעשה, הוא נתן שורה של פקודות למחשב שהשביתו ברמת התוכנה את כל המקלדת מלבד מקש ההפעלה. והבעיה נפתרה!
לכאורה מצויין... אממה, אחרי שעבד מספר חודשים יופי, המחשב עידכן את עצמו או הווינדוס או מה שזה לא יהיה וחזרה הבעיה כלעומת שנעלמה,
פניתי שוב לטכנאי והפעם הוא לא מצליח יותר עם הפקודות הנ"ל.
מה עושים????
הבו עצה שאינה כרוכה בהחלפת כל המקלדת ועלויות גבוהות,
אם אפשר להעביר לפורום תכנות אשמח.
תודה
שימוש במקלדת חיצונית לא פתר לי את הבעיה מכיון שלא הצלחתי בשום אופן להשבית את המקלדת המובנית, (עד כאן מוכר מאד...)
לאחר נסיונות רבים והתיעצויות כאן בפורום שהעלו חרס פניתי לטכנאי, זה האחרון הסביר לי שאין אפשרות לנתק פיזית את המקלדת
כיון שמקש ההפעלה של המחשב הזה הוא חלק אינטגרלי ממנו ממש (מצרף תמונה)
לכן מה שעשה, הוא נתן שורה של פקודות למחשב שהשביתו ברמת התוכנה את כל המקלדת מלבד מקש ההפעלה. והבעיה נפתרה!
לכאורה מצויין... אממה, אחרי שעבד מספר חודשים יופי, המחשב עידכן את עצמו או הווינדוס או מה שזה לא יהיה וחזרה הבעיה כלעומת שנעלמה,
פניתי שוב לטכנאי והפעם הוא לא מצליח יותר עם הפקודות הנ"ל.
מה עושים????
הבו עצה שאינה כרוכה בהחלפת כל המקלדת ועלויות גבוהות,
אם אפשר להעביר לפורום תכנות אשמח.
תודה