דרוש מידע בעיה נדירה (?) במקלדת !!!

• פותח הנושא m.s.
  • פורסם בתאריך

m.s.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שלום. אני משתמש במחשב נייד, וזה זמן רב שהמקלדת עושה בעיות, דהיינו מקישה מעצמה אותיות או ספרות בלי שנתבקשה.
שימוש במקלדת חיצונית לא פתר לי את הבעיה מכיון שלא הצלחתי בשום אופן להשבית את המקלדת המובנית, (עד כאן מוכר מאד...)
לאחר נסיונות רבים והתיעצויות כאן בפורום שהעלו חרס פניתי לטכנאי, זה האחרון הסביר לי שאין אפשרות לנתק פיזית את המקלדת
כיון שמקש ההפעלה של המחשב הזה הוא חלק אינטגרלי ממנו ממש (מצרף תמונה)
IMG_0207.JPG

לכן מה שעשה, הוא נתן שורה של פקודות למחשב שהשביתו ברמת התוכנה את כל המקלדת מלבד מקש ההפעלה. והבעיה נפתרה!
לכאורה מצויין... אממה, אחרי שעבד מספר חודשים יופי, המחשב עידכן את עצמו או הווינדוס או מה שזה לא יהיה וחזרה הבעיה כלעומת שנעלמה,
פניתי שוב לטכנאי והפעם הוא לא מצליח יותר עם הפקודות הנ"ל.
מה עושים????
הבו עצה שאינה כרוכה בהחלפת כל המקלדת ועלויות גבוהות,
אם אפשר להעביר לפורום תכנות אשמח.
תודה

נחום10

משתמש מקצוען
שלום. אני משתמש במחשב נייד, וזה זמן רב שהמקלדת עושה בעיות, דהיינו מקישה מעצמה אותיות או ספרות בלי שנתבקשה.
שימוש במקלדת חיצונית לא פתר לי את הבעיה מכיון שלא הצלחתי בשום אופן להשבית את המקלדת המובנית, (עד כאן מוכר מאד...)
לאחר נסיונות רבים והתיעצויות כאן בפורום שהעלו חרס פניתי לטכנאי, זה האחרון הסביר לי שאין אפשרות לנתק פיזית את המקלדת
כיון שמקש ההפעלה של המחשב הזה הוא חלק אינטגרלי ממנו ממש (מצרף תמונה)צפה בקובץ המצורף 874724
לכן מה שעשה, הוא נתן שורה של פקודות למחשב שהשביתו ברמת התוכנה את כל המקלדת מלבד מקש ההפעלה. והבעיה נפתרה!
לכאורה מצויין... אממה, אחרי שעבד מספר חודשים יופי, המחשב עידכן את עצמו או הווינדוס או מה שזה לא יהיה וחזרה הבעיה כלעומת שנעלמה,
מה עושים????
תודה
תעשה שחזור המערכת לתאריך שזה היה טוב.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
תודה
אם תעלה את דגם המקלדת או את דגם המחשב, יתכן שנמצא לך ב-ebay במחיר ריאלי.

צריח

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כיון שמקש ההפעלה של המחשב הזה הוא חלק אינטגרלי ממנו ממש (מצרף תמונה)צפה בקובץ המצורף 874724
מה עושים????
תודה
מקלדת על המסך ניסית?
(מקלדת מגע...)

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אפשר לנתק את המקלדת דרך מנהל ההתקנים (מקש ימני על "מחשב">ניהול>מנהל ההתקנים>מקלדות>לחצן ימני>השבת מנהל התקן)

m.s.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אפשר לנתק את המקלדת דרך מנהל ההתקנים (מקש ימני על "מחשב">ניהול>מנהל ההתקנים>מקלדות>לחצן ימני>השבת מנהל התקן)
ברור שניסיתי אלף פעמים....ולא עזר.

מאה100

משתמש מקצוען
אפשר לפנות למייקרוסופט ולשאול אותם איך להשבית את המקלדת או איך לתקן אותה.

במידה ולא תהיה להם פתרון אחר חוץ ממקלדת חדשה, תפנה ל"מחסן" הסיני ותזמין לך בזול מקלדת אחרת.

עד היום הם פתרו לי ממש את כל הבעיות שהיו לי ממש ביעילות.

m.s.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אפשר לפנות למייקרוסופט ולשאול אותם איך להשבית את המקלדת או איך לתקן אותה.

במידה ולא תהיה להם פתרון אחר חוץ ממקלדת חדשה, תפנה ל"מחסן" הסיני ותזמין לך בזול מקלדת אחרת.

עד היום הם פתרו לי ממש את כל הבעיות שהיו לי ממש ביעילות.
איך אני פונה אליהם?

עט

משתמש מקצוען
כדאי לשאול בפורום תוכנה

אולי שם יותר ידעו לעזור

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה