אופיס 365 בעיה בתפריט ימני ותפריט התחלה

יודע לשאול

משתמש צעיר
קרה לי דבר מוזר במחשב ישנה בעיה בתפריט ימני כשבחלק מהפעמים שאני פותח תפריט ימני בעיקר בדפדפן התפריט נפתח לשניה אחת ומיד קופץ חזרה ולא ניתן לבחור שום אופציה. בעיה דומה נוצרה גם בתפריט התחלה כשאני פותח את תפריט התחל (למי שזוכר כך קראו פעם ללחצן הימני בפניה למטה...) כל התוכנות רצות כמו בסרט נע ולא ניתן לבחור שום תוכנה

אציין שהבעה קיימת גם בלחצן ימני בעכבר וגם בפתיחת תפריט ימני דרך המקלדת

אודה מאוד למי שיוכל לעזור

אלישי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לגלות איזו תלחץ על סמל ווינדוס במקלדת פלוס U, תבחר בלוח מקשים על המסך ותבדוק איזה מהלחצנים לחוץ.

יודע לשאול

משתמש צעיר
לגלות איזו תלחץ על סמל ווינדוס במקלדת פלוס U, תבחר בלוח מקשים על המסך ותבדוק איזה מהלחצנים לחוץ.
לא מצליח לגלות איזה מקש לחוץ אני אשמח אם יש למישהו רעיון. להלן צילום מסך של לוח המקשים
‏‏לכידה.PNG

נערך לאחרונה ב:

אלישי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מתי שאתה לוחץ על הארבעה חיצים במקלדת הפיסית האם הוא מראה זאת בחלונית?

ישיר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
D I G I T A L
- אם זה מחשב נייח אז כדי לבדוק את הנ"ל, נתק פיזית את המקלדת.
- אם המחשב נייד, האם הבעיה קיימת גם בעכבר חיצוני וגם בעכבר המובנה? אם לא בדקת, תבדוק. אם הבעיה לא קיימת באחד מהם, זה אומר כנראה שיש בעיה בעכבר (ולא במקלדת).

ובכל אופן כמובן - אם עוד לא הפעלת מחדש את המחשב, תעשה זאת. זה הדבר הראשון שצריך לעשות בכל בעיה...
בהצלחה

ובכל אופן כמובן - אם עוד לא הפעלת מחדש את המחשב, תעשה זאת. זה הדבר הראשון שצריך לעשות בכל בעיה...
בהצלחה
בדרך כלל אין בעיה
אבל לא בכל בעיה
לפעמים זה יכול לתקוע את המחשב
לשאול לפני שעושים
במקרה הזה בטוח אפשר אבל אני לא יודע באיזה אופנים הוא יכול לגרום לבעיות

בהצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה