עזרה בעיה במנוי פריפיק > מה לא עשיתי נכון?

אפילו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בבלאק פריידי עשיתי מנוי שנתי בפריפיק, ירד לי הסכום, התחלתי להנות, הכל טוב.
שאלתי אם כדי להיות בטוחה שלא ירד לי אוטומטית שנה הבאה הסכום המלא, אפשר מיד לבטל את החיוב הבא, אמרו לי שכן.
שבוע שעבר ביטלתי את החיוב, עכשיו אני מגלה בבנק החזר לכ. אשראי מפריפיק, וביטול הפרימיום שלי.
איך זה יכול להיות?
במדיניות שלהם כתוב שגם אם אפשר לבטל זה עד 30 יום, וזה כבר יותר?
איך יש לי אפשרות להחזיר את זה?
פשוט להגיד להם שקרתה פה טעות או מה?
תודה רבה.

הדסה טל

הדסה טל מיתוג עסקי ובניית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
בבלאק פריידי עשיתי מנוי שנתי בפריפיק, ירד לי הסכום, התחלתי להנות, הכל טוב.
שאלתי אם כדי להיות בטוחה שלא ירד לי אוטומטית שנה הבאה הסכום המלא, אפשר מיד לבטל את החיוב הבא, אמרו לי שכן.
שבוע שעבר ביטלתי את החיוב, עכשיו אני מגלה בבנק החזר לכ. אשראי מפריפיק, וביטול הפרימיום שלי.
איך זה יכול להיות?
במדיניות שלהם כתוב שגם אם אפשר לבטל זה עד 30 יום, וזה כבר יותר?
איך יש לי אפשרות להחזיר את זה?
פשוט להגיד להם שקרתה פה טעות או מה?
תודה רבה.
כמה שאני יודעת לא משנה אם עשית מנוי שנתי או חודשי ברגע שאת מבטלת זה מתבטל מיידי ההבדל זה בהחזר זאת אומרת שאם עשית מנוי שנתי יבטלו לך ויתנו לך החזר ולא חושבת שהמנוי שלהם מתחדש אוטומטי...בכל מקרה תבררי מולם שבסהכ ביטלת כי לא רצית שזה יהיה אוט בשנה הבאה
בהצלחה

Y578

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אשמח לדעת..
עשיתי מנוי לפני כחצי שנה למשך שנה וכשאני נכנסת הוא מבקש עדכון סיסמה ופרטי תשלום, האם עלולים לגבות שוב?

הדסה טל

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אשמח לדעת..
עשיתי מנוי לפני כחצי שנה למשך שנה וכשאני נכנסת הוא מבקש עדכון סיסמה ופרטי תשלום, האם עלולים לגבות שוב?
תתכתבי איתם הכי טוב

הדסה טל

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אשמח לדעת..
אצלי הוא אוטומטי קולט שאני נכנסת לא צריכה להקיש כלום...אז הכי טוב שתבדקי מולם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה